reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulka termin fajny :D

Aniu może stare nowe mamusie same się odezwą.

Mnie też program tv dołuje straszliwie. Mam tak ciężką głowę od niewypłakanych łez, że szkoda gadać.Ale patrzę na to moje dziecię, które nie rozumie i tańczy, że nie mam odwagi psuć mu moimi smutkami beztroski :(

reklama
Witam
U nas masakra ostatnio malutka przechodzi samą siebie całymi dniami płacze albo świga się na podłogę jak coś jest nie po jej myśli albo jej się coś zabierze lub zabroni, już wariuję od tej jej histerii bo trwa to już od dłuższego czasu. Nie chce jeździć wózkiem, spać i jeść po wielkiej walce zasypia ok 22 i budzi się o 5 rano a w nocy kilka pobudek a czasem kilkanaście, rano i wieczorem pije mleko ale w ciągu dnia to ciężko cokolwiek jej dać bo krzyczy nie, nie, nie... i się wyrywa nie daje się posadzić do krzesełka. Już sama nie wiem co mam robić, czy u was też tak jest? Może coś mi poradzicie bo jestem totalnie zrezygnowana:-(.

Straszna tragedia dla naszego kraju i dla rodzin tych wszystkich osób które tam zginęły.

dzien dobry!!! wstawac spiochy!!!!!!!!!! ja juz w pracy od 14 minut!!!!!!!:-p:-p:zawstydzona/y:
czas na kawke!!!!!!:-D:-D

powoli zaczynam sie przyzwyczajac do nowego wygladu wiec nie jest tak juz zle, chyba:eek: jak bede mial czas to wkleje jakies fotki. Mam cos podobnego do agatkas tylko z przodu krócej :sorry: ogolnie przez tą fryzurke wyglądam na starsza tzn teraz kazdy mi wiekiem trafia wiec nie jest chyba tak zle:-p

Aaaaa zapomniałam wam powiedzieć że od trzech dni mam aparat stały na zębach...masakra...na razie nic normalnie nie mogę zjeść. Mam przymusową dietę odchudzającą...jem tylko jogurty i rozmokłe płatki z mlekiem.... Wyglądam jak Ula Brzydula:)

witajcie mamusie

pogada zdradliwa...wydaje się,że lać nie będzie ale wyjść z domu bez obaw nie wyjdę....\
Alex rządzi jak tylko może,nauczył się ze mną spać na całego...ale przynajmniej się trochę wysypiam:zawstydzona/y:
Asiulkaa super,że fasolka rośnie,trzymamy kciuki double mother:-D
zastanawiam się jaki rowerek zamówić Alexowi bo teściowie emanują dobrocią więc korzystamy:-D

Tajger masz dzisiaj wolne????
Ja sie melduję z kawką:)
Dawaj zdjęcia!!!!

no co ty przeciez tajger juz dawno w pracy:-):
no agatkas w robocie siedze no:confused2::-p czekam na fote uli brzyduli:-D:-D ja swoja postaram sie wstawic jak wroce do domu:sorry:

wogule bylam w sobote w nowym centrum handlowym zwanym portem lodz i sie zszokowałam ze albo ja sie nie znam na modzie albo to co proponuja nam w sklepach jest totalnie do dupy:szok::baffled: nie ma normalnych ciuchow tylko wszystko jakies takie powydziwiane , powykrecane:eek: ech.........................

reklama
Tygrys czekam na fotę!!!!!

no agatkas w robocie siedze no:confused2::-p czekam na fote uli brzyduli:-D:-D ja swoja postaram sie wstawic jak wroce do domu:sorry:

wogule bylam w sobote w nowym centrum handlowym zwanym portem lodz i sie zszokowałam ze albo ja sie nie znam na modzie albo to co proponuja nam w sklepach jest totalnie do dupy:szok::baffled: nie ma normalnych ciuchow tylko wszystko jakies takie powydziwiane , powykrecane:eek: ech.........................

Mam identyczne odczucia...chyba jestem niemodna:-p

witajcie mamusie

pogada zdradliwa...wydaje się,że lać nie będzie ale wyjść z domu bez obaw nie wyjdę....\
Alex rządzi jak tylko może,nauczył się ze mną spać na całego...ale przynajmniej się trochę wysypiam:zawstydzona/y:
Asiulkaa super,że fasolka rośnie,trzymamy kciuki double mother:-D
zastanawiam się jaki rowerek zamówić Alexowi bo teściowie emanują dobrocią więc korzystamy:-D

Pyciolku my mamy taki ROWEREK KOŁYSKA UFO Z DASZKIEM I MODUŁEM OD SS (987947856) - Aukcje internetowe Allegro i Jula nawet w domu z niego nie schodzi

Jak naładuje baterie w aparacie to wstawię;)

Ula brzydula:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:pokaż się

Witajcie, my juz po wizycie u dermatologa z Julcią spacerku, piaskownicy teraz czekam zeby poszla spac to skocze na zakupy do reala bo w lodowce pusto....

Milo patrzec że znowu ktos tu zaglada....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry