reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolku zastrzel mnie,ale u nas SWIECIE SLONECZKO juz z prawie 3 godizki....chcialam Wam załaczyc zdjatko,ale jak na złosc padła mi baterka w aparacie....
Ale wieje jak wiało.....

Tatus na spacerku z malutka,a ja sie bycze troszku...

Kochane mam do sprzedania buciki na zime z Re-Kids...rozmiar 23...ale mysle,ze to jest tak 23/24....przesle Wam linka:)
Rewelacyjne traperki Re-Kids- nowe 23r. (1285432363) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje,ze moge Wam tutaj pokazac??? zaraz mnie szeryf zastrzeli....

reklama
czesc dziewczynki:)
musialam tutaj wejsc bo jak czytam posty zapominajki to az mi sie serducho kraje....Zapominajko rozkazuje ci sie usmiechnac i wiecej optymizmu!! deprecho a kysz a kysz a kysz!!!!!!:)

Witam i ja z meliską popoludniową:)

Sluchajcie u nas wieje jak cholerka i cdo tego zimno strasznie....ale na krótkie zakupki musiałysmy z MARI wyjsc:)

Takze moja niunia juz spi,a ja zaraz uciekam cosik tez zjesc i posporzatac....bo dzisiaj mamuska bedzie u nas juz:) a my jednak emigrujemy do tesciowej....znowu..;/

Ale poza tym chciałam się też pochwalic,ze moja Mari od trzech dni nawet na spacerki chodzi bez pieluszki i zawsze woła...od tyg jak zaczelismy bez pielsuzki chodzic...dokładnie w zeszły piatek to tylko raz zapomniala i poleciało po nóżkach w odmku,od razu jak wrocilismy ze spacerku:) no i dzisiaj nawet po nocy obudziłą sie z suchym i wołała ,ze chce pisiu...jestem szalenie szczesliwa....moja zdolniacha:)

okizmykam buziole;*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry