kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam kochane mamunie
U nas po staremu...to znaczy troszkę zmian się szykuje....czy na lepsze to sie okaże
Póki co mieszkamy u teściowej i chyba już tak zostanie na stałe...na pewno bedzie spokojniej dla nas i dla Mari....
ogólnie tam w domu to był cyrk ,ale to nie będę Was zanudzała,bo szczerze mówiąc to nawet wstyd pisać....;(
Mariczka gada jak najęta....buzia jej sie nie zamyka..czasem śmiać mi się chce jak jej słucham....i jak sie złości śmiesznie jak brakuje jej słów...hahah
Kochana jest jak zawsze....tylko broi wiecej i ma swoje chimery....
I tez nie mogę uwierzyć ,że jeszcze troszkę i drugie urodzinki świętujemy.....jak ten czas nieubłaganie leci./....
ściskam Was kochane i zapraszam na kawusie
U nas po staremu...to znaczy troszkę zmian się szykuje....czy na lepsze to sie okaże
Póki co mieszkamy u teściowej i chyba już tak zostanie na stałe...na pewno bedzie spokojniej dla nas i dla Mari....
ogólnie tam w domu to był cyrk ,ale to nie będę Was zanudzała,bo szczerze mówiąc to nawet wstyd pisać....;(
Mariczka gada jak najęta....buzia jej sie nie zamyka..czasem śmiać mi się chce jak jej słucham....i jak sie złości śmiesznie jak brakuje jej słów...hahah
Kochana jest jak zawsze....tylko broi wiecej i ma swoje chimery....
I tez nie mogę uwierzyć ,że jeszcze troszkę i drugie urodzinki świętujemy.....jak ten czas nieubłaganie leci./....
ściskam Was kochane i zapraszam na kawusie

Wydaje mi sie ze kazdy brzdąc powinien je miec ale ceny sa z kosmosu i to nie tylko markowych
Widze, ze u wszystkich z nas podobnie i chyba niestety powoli trzeba sie do tego przyzwyczajac.
Niby jeszcze 6 dni do terminu, ale nastawiona przez lekarza, ze na pewno do terminu nie dotrwam od jakis 2tyg czekam i wypatruje jakiegos sygnalu, ze to juz. I zaczynam sie powoli obawiac, ze do swiat bede w tej ciazy chodzic, a juz w ogole najbardziej boje sie wywolywania porodu oksytocyna