vive
Fanka BB :)
Kana-super, ze Mariczka już lepiej się czuję. Buziaki dla niej :*
dagulla-udanego weekendu. Ale zazdroszczę....
Madzienko-po szczepieniu może wystąpić coś w rodzaju ospy,a własciwie ospa tylko w takim wydaniu "mini". Jeśli gdzieś w najbliższym czasie wyjeżdżacie, to rzeczywiście lepiej się wstrzymaj. A Ty nie chorowałaś na ospę? Jeśli tak, to dzidziuś w brzuszku będzie bezpieczny-nie wiem tylko jak jest, gdy mama zachoruje na półpaśca,a le na to niestety nie ma szczepionki.
Dziewczyny, co myślicie o takich majteczkach, bo mnie już szlak trafia z tymi pampersami... Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Może znacie kogoś, kto je stosował, jakies opinie?
dagulla-udanego weekendu. Ale zazdroszczę....
Vive dziekuję...nasza pediatra zaleciła nam szczepienie przed kolejną ciążą...bo podobno ospa nie tylko niebezpieczna dla maluszka ale i dla płodu:-(dlatego tez mamy w planach to szczepienie....chciałam zaszczepić ja przed wyjazdem ale chyba wstrzymam się i zaszczepię po powrocie, bo wspominałaś o jakiejś ospie poronnej po szczepieniu
i jeszcze meningokoki nam zostały....
Kanus jak Mari???
my właśnie wróciłyśmy z basenu...
Madzienko-po szczepieniu może wystąpić coś w rodzaju ospy,a własciwie ospa tylko w takim wydaniu "mini". Jeśli gdzieś w najbliższym czasie wyjeżdżacie, to rzeczywiście lepiej się wstrzymaj. A Ty nie chorowałaś na ospę? Jeśli tak, to dzidziuś w brzuszku będzie bezpieczny-nie wiem tylko jak jest, gdy mama zachoruje na półpaśca,a le na to niestety nie ma szczepionki.
Dziewczyny, co myślicie o takich majteczkach, bo mnie już szlak trafia z tymi pampersami... Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Może znacie kogoś, kto je stosował, jakies opinie?

. Oby tylko te sukcesy były coraz to częściej.

Ale juz sie tlumacze dlaczego
Zdebielismy, pojechalismy do kolejnego, ten rowniez stwierdzil, ze zadnej dysplazji nie ma. Takze okazalo sie, ze nasz niunia jest zdrowa, a moglismy zrobic jej wielka krzywde zakladajac te szyne niepotrzebnie.
Ja caly czas sama z dziecmi, nawet mam problem zeby z dwojka wyjsc na dwor i tak mnie czasem to troszke dobija:-( Pocieszam sie, ze przeciez dzieci nie zawsze beda male, ze nie bedzie to trwalo wiecznie no i wielkimi krokami zbliza sie wiosna, a to na pewno poprawi troszke samopoczucie