Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A ja dziś na spacer nie założyłam Igusiowi pieluszki i jestem strasznie dumna
I z siebie, i z niego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
tez kiedys jadlam same lody i sporo schudlam, ale potem jojo murowaneproszę tutaj jest cos o diecie lodowej
dieta lodowa!!! - Inne diety - Forum Vitalia.pl
Lodowa bomba odchudzająca
moja znajoma jadła same lody na śniadanie,obiad i kolacje i szybko schudła ,ale chyba nie na tym rzecz polega,bo ma byc też zdrowo. Linki powyżej godne uwagi dla łakomczuchów takich jak ja![]()
czesc dziewczyny
Ja taka trochę zabiegana, brak mi czasu na wszystko.
Mati o wyrzuceniu pieluch nawet nie mysli eh ...
Ostatnio mnie zaskakuje swoimi tekstami. Dzisiaj rano jestem w łazience i wołam do niego:" Mati co robisz?"
A Mati na to: "Jak cio ... no po priostiu ... to cio umiem"
wiem,wiem dlatego podałam te linki:-) tam lody podane są jako dodatek odchudzający,bo zawiarają wapń który zwiększa zdolność organizmu do spalania tłuszczu. Kiedy wapnia brakuje, komórki gromadzą tłuszcz i powiększają swoją objętość wg tego co tam wyczytałam,tez kiedys jadlam same lody i sporo schudlam, ale potem jojo murowane

wiem, wiem.. dopiero 2 dzień.. ale moje dziecko jest uparte a w dodatku ja przed ciotkąKankiya spokojnie. Cierpliwości. Nic od razu :-)
i gorzej to znoszę, postanowiłam sobie do końca tyg nauczyć ją tego nawyku,ale nie wiedziałam,że to będzie taaakie trudne

, dziś tata zrobił młodemu "ala domek" z takiego dużego kartonu, i było frajdy co nie miara, ale na weekend planujemy zrobi lepszy 
, a pytałam co chwila, czy chce lulu
na szczęście miałam zapasowe gatki 

liczy (z nami) do 10 mówi : czita (czyta), bam, bam (kiedy się wywróci), boje (boi się )
, ko ko cie (kocham Cię), picha (pyszne), doje
(dobre) i jeszcze kilka innych
które tylko ja rozumiem
, ale teraz nie pamiętam 

, chyba przez to wino