reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczynki u nas znow piekne sloneczko swieci:)
zaraz iziemy na spacerek i male zakupy:)

Vive gratulacje dla dzielnego zucha!!!:)
Kankiya od ciazy strasznie zmienila mi sie cera na bardzo tłustą łojokotową bleeeeeee malowanie podkładami w płynie jeszcze bardziej pogarszało jej stan:( po 2 godzinach takie podkłady spływały mi z twarzy wrrrrrrrr ale 2 miesiace temu zaczelam ją leczyć , oczyszczac , wywalilam wszystkie stare kosmetki kremy ktore tylko mi szkodzily i zapychały :( lekarz poradzil abym zaczela uzuwac podkładów mineralnych w kompakcie zwłaszcza latem jak chce sie malowac i wczoraj powiem wam ze bylam w szoku ze takie gowienko lekkie moze tak ladnie buzie upiekszyc:) a i nowy krem matujacy sprawia ze parwie caly dzien nie mam mazi na buzi:)ale do zdowej cery jeszcze mnie czeka długa droga:( jak kremiki nie pomoga to trzeba bedzie badania hormonalne zrobic i moze antybiotykami zadzialac:(

Kanus uwielbiam czytac twoje posty sa teraz takie mega szczesliwe;) I RADOSNE:) byle tak dalej:)

Agacia zakupiliscie fotelik rowerowy????

AAAA mamuski wszystkiego na naj z okazji naszego swięta!!!!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie mamuśki :-)

Wszystkiego najlepszego kochane mamki !!!

Tygrysku, a jaki kupiłaś ten puder mineralny?? (bezbarwny) i czy trudno się go nakłada ? może też sobie kupię :tak:

wróciliśmy ze spacerku :)
Bylismy tez w biedronce na zakupach , Fifi uwielbia jezdzic w wozku sklepowym myslalam ze mam drobne pieniazki na wozek a tu dupa pustka w portfelu:( kasa tylko jedna czynna pani drobnych nie ma zeby rozmienic nikt w kolejce tez ech filip marudzi ze chce do wozka i sobie wyobrazcie ze ekspedientka sie zlitowala i nam pieniązka na wozek pozyczyla :) sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie:)

Edus juz ci daje linka , jest boski:) i co najwazniejsze latem posiada filtry

Kafeteria - Damska torebka - Almost Powder Makeup SPF 15 - Podkład mineralny

Zapominajko ja przezucilam sie na kosmetyki Biodermy i jak narazie jestem zadowolona chyba nawet bardzo. Moja skóra byla naprawde w oplakanym stanie i potrzebny jej jest wiekszy kaliber:(

dziecko spi ide na relaks z kawą:)

Janek wczoraj się czymś zatruł i o 3 w nocy wymiotował. Podejrzewam kabanosy które podżerał od M. I jak go już przebrałam, zmieniłam pościel to się tak rozbudził że nie chciał spać. Leżał tak do 4:30. Przysnął. Obudził się, chciał mleko ale mu nie dałam. Dałam mu wodę do picia. I znowu nie mógł usnąć, mówił że go brzuszek boli i koło 5 znowu wymiotował. A później usnął. Obudził się o 8 wyspany (jak on to robi???) i zdrowy. Cały dzien było ok. Tylko mówił ze go brzuch boli ale szalał jak zawsze. O 16 zjadł zupę - specjalnie lekką ryżówkę zrobiłam. I przed chwilą znowu zwymiotował. Lezal u nas w sypialni i oglądał bajkę, wstał, poszedł do siebie do pokoju i zwymiotował do nocnika. Taki dzielny miś. Połozył sie teraz spowrotem do nas do sypialni i usnął. Mam nadzieję, że jutro będzie juz lepiej.

Co do kursu makijażu - nie nauczyłam się niczego nowego. Właściwie kurs był przykrywką do sprzedania nam kosmetyków Mary Kay. Było troche o pielęgnacji. Później był czas na malowanie - dopasowywanie odpowiednich podkładów, pudrów, różu i cieni. I malowanko. :-) Babka malowała nam jedno oko - a drugie musiałyśmy sobie pomalować same. Fajne jako wydarzenie towarzyskie, ale wiedzy mi po tym nie przybyło ;-)

Tygrysku, podkład mineralny kupiłam :tak:, ale inny, troszkę tańszy :zawstydzona/y:, ale myślę, że będzie oki -oby :-p

Myszko, zdrówka dla Jaśka, jutro nie powinno by śladu po zatruciu :-)

Cosik, jeszcze miałam skrobnąc, ale nie pamiętam, co :confused:

Buźki :-)

Edee to super:) mam nadzieje ze bedziesz tez zadowolona:)
Myszko jak tam jasiek?? juz lepiej??

dzis piatek:) prawie weekend:) pogoda jakas niezdecydowana u nas sloneczko przez chury sie co jakis czas przedostaje i jest strasznie duszno ...mam nadzieje ze zadnej burzy nie bedzie!
koncze kawe i idziemy na spacer

Witajcie;
u nas dziś chłodniej troszkę, po nocnym deszczu, ale i tak zaraz brykamy na powietrze.

Mamy z Warszawy- znacie jakąś fajną nianię godną polecenia?

reklama
Witam piątkowo,
u nas po nocnej burzy troszkę chłodniej,pochmurno i chyba zaraz zacznie znowu padać. Dostałam @ i od razu mi lepiej :-), zaraz zaczynam sie po mału pakować do mamy ,niby to kilka dni,ale z dzieckiem wiecie jak to jest;-)

Myszqo mam nadzieję,że z Jasiek juz zdrowy , napisz nam jak po dzisiejszej nocy
Tygrysku a próbowałaś zabiegi z kwasami na cerę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry