reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie, nie bo pózniej nie można sie opalać a filtry 50spf nie pomagają na ostrym słoncu,bo plamy wychodzą, ale między pażdziernikiem a lutym polecałabym Ci zrobić kilka zabiegów- bużka jest pózniej nie do poznania;-)

Kankiya a robilas sobie??? bo cos mi sie kojarzy ze ktoras z forum robila??

Ja wiem Tygrysie, tylko on nic innego nie chce jeść. O 13 znowu goraczka. Teraz śpi. Ehh:-(
ojej biedny jasiek:( Myszko a byliscie u lekarza???

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem Tygrysie, tylko on nic innego nie chce jeść. O 13 znowu goraczka. Teraz śpi. Ehh:-(
mały bidulek..:-(

Kankiya a robilas sobie??? bo cos mi sie kojarzy ze ktoras z forum robila??
tak robiłam po ciąży i wszystkie przebarwienia na twarzy mi poschodziły ,piegi wyjaśniały i pory jakby zniknęły -buzka była super, potem zaczęłam sama używać peelingu z kwasami i troszkę za bardzo przesuszyłam twarz ,traz znowu przy braniu tabletek antykoncepcyjnych pojawiły mi się przebarwienia :-(planuję powtórzyć kwasy jak pójdę do pracy, czułam się o kilka lat młodsza z taką bużką;-)

a i słuchajcie kochane, nie dostałysmy się do przedszkola, masakra jakaś:wściekła/y: liczę,że przy drugiej turze gdzieś nas wcisną,bo zwariuję kolejny rok w domu i bez kasy:-(o ile już nie zwariowałam:-D

Ostatnia edycja:
Tygrysku, a ja wczoraj je piekłam, bo dostałam rabarbar od teściowej. Ostatnio robiłam te z 2 rodzajami mąki, a wczoraj te z olejem. Porozdawałam i już prawie nie ma:-)

Blizniaczku bo on pyszniutki jestL:)
a u mnie drugi dzien rzadzi ciasto z truskawkami :-)
wczoraj zrobilam , maz zjadl prawie cale na raz , i znow zamowil wiec dzis tez jest
wazne zeby pil duzo
zdrowka dla chorowitkow

Kaniya a ile razy robilas kwasy?? tzn ile potrzebowalas wizyt aby doprowadzic buzke do porzadku i jakie przerwy pomiedzy zabiegami??

Mamusiu oj ciasto z truskawkami tez pycha

Kaniya a ile razy robilas kwasy?? tzn ile potrzebowalas wizyt aby doprowadzic buzke do porzadku i jakie przerwy pomiedzy zabiegami??
ja robiłam chyba z 5-6 razy, raz w tygodniu wszystko zalezy od tego jak Twoja skóra będzie znosiła kwasy i wtedy kosmetyczka dostosuje sie do Ciebie i do potrzeb Twojej skóry , jak będzie Ci bardzo schodziła skóra to będziesz miała dłuższe przerwy

Cześć dziewczynki

Brak mi czasu ...
Mati mnie zadziwia ... pyskaty się zrobił , na wszystko ma odpowiedź. A jak cos robi to sie pyta : "Jestem kochany tak ... kochasz mnie ?" :-D

Tygrysku chyba sie skuszę na ten puder, ale cena masakra. Edee a Ty jaki kupiłaś?
Kankiya ja tez chciałam sobie zrobić te zabiegi, ale sie boję :zawstydzona/y:i mi się też cera zespsuła, pory bardziej widoczne, tłuści się.
Tygrysku jeszcze nie kupiłam fotelika.

Dla Jasia i mojej synowej duzo zdrówka.

Mamusiu oj ciasto z truskawkami tez pycha
Prawda, ciasta z truskawakmi są super.
Ja dzisiaj robiłam truskawy z cukrem i śmietanką, pychotka.

Dla Jasia i mojej synowej duzo zdrówka.
Dziękuję w imieniu synowej.
Jakaś bez humoru jestem, chyba coś mnie bierze, nawet Madzia przyszło do mnie i pyta, "cio mutna jeśteś? nie bądź mutna, kocham cie siły" czyli nie bądź smutna kocham cie z całej siły:-D

Kankiya, chyba Ty mnie pytałaś o kreski permanentne, ja robiłam już dawno temu, będzie około 4 - 5 lat temu, wtedy płaciłam po 300 zł (300 górne i 300 dolne). Babeczka mówiła, że za 1,5 - 2 lata trzeba powtórzyc, ale w sumie trzymają sie ładnie, wiec nie poprawiałam

reklama
Witam weekandowo;-)
My już byczymy się u mojej mamci a pózniej idziemy na piwkowanie.Wczoraj wystraszyłam się strasznie,bo po powrocie z parku dostrzegłam pod Bianki kolankiem dziwną czarną maleńką kropkę jakby drzazga i zaczerwienie dookoła i wystraszyłam się,że to kleszcz:szok: wieczorem dopiero udało mi się do tego dobrać,bo Bianka jak zwykle nietykalska, nacisnęłam i wyszło,więc to raczej drzazga,ale dalej obserwuję to miejsce,bo z kleszczami nie ma żartów.Dzisiaj na dokładkę upadła, pozdzierała skórkę na przegubie dłoni i marudzi non stop bidula, przykleiłam plasterki z kubusiem,więc może poskutkuje trochę;-)
Bliżniaczku jak Madzia? Dzięki za odpowiedż, jak pójdę do pracy to też chcę sobie zrobić kreski;-)o ile pójdę skoro nie dostałysmy się do przedszkola:-(
Myszqo jak Jasiu?
Agaciu nie musisz się bać zabiegu z kwasami tylko idż do dobrego gabinetu,bo rzeczywiście nie umiejętne nakładanie może zaszkodzić

miłej soboty i niedzieli,buziaki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry