reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej u nas upał!!!!! wysiedzielismy sie w piaskownicy do poludnia a teraz czas na relaks haha Filip spi a ja laduje sie kawką:)

Zapominajko jaka wichura???!!! My takowej nie chcemy nam tak dobrze jak jest!!!:)

Myszko zazdoszcze tego leniuchowania na trawce :)

witam poweekendowo:tak:
Tutaj był długi weekend i dzis czuje sie jakby był poniedziałek...a nie lubie poniedziałków:-D
Wogóle smutno mi dzisiaj bo moja mama wyjechala dzis do niemiec do pracy na dwa miesiace i mimo ze i tak kontaktowalismy sie tylko przez tel lub skypa to jakos smutno mi ze pojechała:-(Mój tata został z moją siostrą i bratowa pojechaa do pl, bo tata ma miec dosc powazną operacjeza trzy tyg...Chciabym zby czlse po niej dobrze i prylec do na na jesien

Zazdroszcze Wam dziewczyny upałów, my pogode mamy do bani:wściekła/y:

Zapominajko gratulacje oddania pracy pewnie bedzie ,,bezbykowa,,:-D

Wszystkiego najlepszego dzieciaki z okazji dnia dzieciaka!!!!:-):-)

u nas znow piekny upalny dzien !!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zmykamy do piasku paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D

ZDRÓWKA DLA NASZYCH DZIECACZKÓW I WSZYSTKIEGO NAJJJJ:-)

u nas pochmurno,chyba zanosi się na deszcz a szkoda ,bo miało byc tyle atrakcji na powietrzu:-(zobaczymy ,może nie będzie padało;-)
Anoli ja też życzę dużo zdrowia Twojemu tacie, daj znać po operacji

Bianka dalej robi w gatki:-(zaczyna mnie to coraz bardzie irytować... Na dwór ubieramy pampersa,bo nie chcę aby nasiusiała do piaskownicy podczas zabawy, ale musze to zmienić chyba i chodzić w bardziej odludne miejsca,bo niegdy jej nie nauczę:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry