Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do ugryzienia dalej nie wiem co to było, może tylko drzazga sama nie wiemWitam,korzystam z chwili bo dziecko mi padlo i śpi :-)
Kankiya wyobraź sobie ze mialam pare dni temu taka sama sytuacje tyle ze w moja noge to ''cos'' sie wbilo w perwszej chwili spanikowalam ze to kleszcz ale za pomoca internetu doszlam do wnisku ze raczej nie ale to takie maciupkie ''cos '' bylo troche mnie ugryzlo ale juz nie ma sladu.
my jutro na przyjęcie sie wybieramy juz sie wzielam za malowanie pazurków ;-)
a wczoraj umarla nam świnka morska i normalnie nie moge tego przezyc bo mieliśmy dwie i ta druga teraz siedzi caly czas w domku ani pić nie chce ani jesc nawet swoich ulubionych smakołyków mam nadzieje ze za jakis czas dojdzie do siebie bo inaczej obawiam sie ze skończy tak samo... o wlasnie troche sie ruszyla:-)
przykro mi z powodu śmierci zwierzaczka:-(oby drugi z tęsknoty nie padł bidulek:-(daj znać jak było na przyjęciu;-)Madziu dzisiaj masz imieninki? Wszystkiego Najjj a driniu przepyszny;-)i zdawaj nam tu szybko relacje z wakacji;-)
Witaj Madziu!!
a u nas nic ciekawego się na forum nie dzialo ...oprocz powrotu Kaniya hah
![]()
;-)
@ na wykończeniu więc się cieszę,ale w ciągu tyg przybylo mmnie w postaci 1kg
i nie wiem jak to sie stało czyży przez ciotkowy apetyt?

i powtarzała tak w kółko a ja jej tłumaczę,że mamusia robi siusiu na nocniczek duży i nie nosze pampersa i,że Bianka tez musi robić siusiu na nocniczek- no ba teraz to mi na pewno uwierzy

a zapomniałabym
dzisiaj jak szłysmy rano na spacer pobiegłam szybko do toalety przykleić sobie podpachę a Bianka zajrzała mi do łazienki i mówi : "mamusia ma pampersa" ja do niej,że to nie pampers tylko takie majteczki a ona dalej swojei powtarzała tak w kółko a ja jej tłumaczę,że mamusia robi siusiu na nocniczek duży i nie nosze pampersa i,że Bianka tez musi robić siusiu na nocniczek- no ba teraz to mi na pewno uwierzy
dzisiaj dzień bez stanika- słyszałyście??![]()

ale te nasze maluszki to mądrutkie....będzie dobrze Zapominajko,nie martw się na zapas - trzymamy kciuki z Bianką;-)Madzienko witaj po wakacjach!
Myszqo oby tak dalej
Ja dziś złożyłam pracę dyplomową i mam nadzieję, że nie mam w niej żadnych byków...