reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko może ja zacznę szukać najpierw normalnej teściowej :-D , bo nawet jak znajdę przystojniaka a teściowa będzie do dupy to i tak wszystko zepsuje:-(

:-D:-D:-D:-D
Trzymamy mocno kciuki żeby w końcu z pracą udało się:tak:

witajcie z wietrznego Lublina
my właśnie wróciłyśmy z krótkiego zakupowego spacerku...ale zimno na dworze brrrrrrrrrrrrr a jak wieje...
sorry2.gif

a wracając do zakupów w Biedronce od dzisiaj są klocki a'la lego po 13,99 komplet...napisane od 6 lat wiec klocki są dosyć małe ale dla chłopców super zestawy: śmigłowiec policyjny, samolot, pomoc drogowa, statek kosmiczny, wyścigówki i samochód terenowy...dla dziewczynek tylko domek księżniczki
kupiłyśmy i już Jula składa
yes2.gif
yes2.gif

reklama
Hej witam po dluzej przerwie:)
wyjechalismy sobie na sylwestra i dopiero wrocilismy:) bylam kompletnie odcieta od netu MASAKRA odwyk drastyczny:eek: ale tak sie wybawilam jak w wieku nastu lat hahhaha

lecem was nadrabiac jak dam rade buziaki!!!!!

Tygrys witaj!!!!

Wiecie jak ja uroslam ostatnio?
Wczoraj był moj 2 dzien w pracy, mialam zajebisty dzien na sporo kasy, porobilam 4 firmom zamowienia dostalam taka pochwale ze najlepszy debiut itd.
Dzis od rana kiepsko na koniec mialam jedno zamowienie (myslalam ze nie wyjde z pracy) i przyszlam do domu, klientka miala mi o 18 potwierdzic czy chce w koncu czy nie( bylam pewna ze lipa) mowi mi zeby dzwonic o 20 bo maz zdecyduje, i o 20.20 po negocjacjach slow kluczowych itd mialam zamowienie, jak zadzwonilam do kierowniczki zeby mi przydzielila ta firme to myslalam ze z butów wyskoczy :-D tak mi milo ;-)

Cyprys GRATULACJE ZDOLNIACHO:*:*

Kankiya wiecej wiary w siebie:) bedzie odbrze trzymam mocko kciuki:*

Tygrysku super ,ze wylazd udany....czasem takie odciecie od neta itp, jest potrzebne:*

Madziu jak mi tutaj brakuje takiej zwyklej "Biedronki" :sorry: czasem naprawde fajowskie rzeczy mozna bylo dostac:)

Zapominajko
Marika tez tak broi strasznie i nic sie nie slucha, a ile mozna krzyczec juz czasem jak mowie jej ta sama rzecz 1000-czny raz i w koncu wrzasne to patrzy na mnie jak na wariatke....;/ rece opadaja....:zawstydzona/y:

A u nas mrozno ,ale najwiksze mrozy juz poki co za nami, przedwczoraj bylo -15 stopni, a odczuwalne -20....brrrrr...
dzisiaj tylko -3 i nawet troszke sloneczko poswiecilo....
Mari nie chce wychodzic na dworek...nie i basta...juz sama nie wiem co z nia zrobic...ile mozna w domu siedziec....
no i zalapala chyba z tego braku swierzego powietrza (chociazx wietrze mieszkanko) cosik,bo chrype na od wczoraj i pokaszluje tak odrywajaco...

Mis moj dzisiaj pierwszy dzen w nowej pracy (ciekawe swoja droga ,ktora to juz)...mam nadzieje,ze bedzie w miare ok....tak mi go czasem szkoda,ze co chwilke cos innego...ale dobrze ,ze znalazl...
Ja porozwieszałam ogloszenia ,ze zajme sie dzieciaczkiem, a nawet dwojka...i czekam... :) a noz:)

Ok nie zanudzam:)
aj chcialam jeszcze Wam napisac ,ze Mariczka tak sie roztanczyla ostatnio...ciagle tanczy, mowi tylko "mamus wlacz mi twoje piosenki" i tak densi, pupka kreci, rekami wymiata.....normalnie szla cial,a do tego tak fajowsko jej to wychodzi....:) hahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry