reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Faceci to dopiero potrafią rozbawić:laugh2: I niby skąd biorą się te stereotypy,ze mężczyzna nie może żyć bez seksu?:-p Mój na szczęście bał się tylko przez chwilę;-) A dzisiaj pierwszy raz od nie pamiętnych czasów obudził mnie w nocy na małe fikołki:tak: A może to ja go obudziłam?:confused::-p W każdym razie ostatni raz budziliśmy się w nocy by sie kochać zanim jeszcze zamieszkaliśmy razem.Także ponad rok temu!Bardzo przyjemna odmiana:tak:

dziewczyny ja sie z dnia na dzien coraz bardziej zalamuje.
Dzis chcialam ubrac moje jeansy ktore byly mi luzne ostatnio i przez uda nie moge ich przecisnac:wściekła/y:masakra, co sie dzieje, musze diete -zero slodyczy zastosowac.jak przyjrzalam sie swoim nogom to mam sporo rozstepow od wewnatrz:wściekła/y:

dziewczyny ja sie z dnia na dzien coraz bardziej zalamuje.
Dzis chcialam ubrac moje jeansy ktore byly mi luzne ostatnio i przez uda nie moge ich przecisnac:wściekła/y:masakra, co sie dzieje, musze diete -zero slodyczy zastosowac.jak przyjrzalam sie swoim nogom to mam sporo rozstepow od wewnatrz:wściekła/y:

ja mam to samo:no: zrezygnowałam nawet z podjadania po godz 19 i między posiłkami a tu żadnej poprawy...:angry: załamka kg lecą do przodu..no i nie mam w czym chodzić:szok:

Witajcie Kochane :-)
Przeczytałam co tutaj dzisiaj naprodukowałyście i tyle chciałam napisać, i.... wszystko mi się pozapominało :zawstydzona/y:

Tak czytam o przybieraniu kilogramów... Ja bardzo schudłam na początku ciąży i teraz tak naprawdę ważę może 1-2 kg więcej niż przed ciążą. Ostatnio w ciągu tygodni przybrałam 600 g, ale lekarz mówi, że jest ok, zwłaszcza, że moja córcia już waży prawie kilogram, a więc całkiem nieźle jak na 26-ty tydzień :) A rozstępy też mi się robią :(

Co do tycia i problemów z urodzeniem... Właśnie mój lekarz mi tłumaczył, że jeśli jest wysoka glukoza (ale to chyba już bardziej chodziło o Maluszka :confused:) to dziecko szybciej rośnie i może być tak duże, że poród siłami natury będzie niemożliwy...

Misiówka z tymi lodami to mnie przestraszyłaś... Fakt, że ja za lodami nie przepadam, ale moje dzieci to i owszem... Ale może to rzeczywiście dobra kuracja ;-)

Kankiya moje życie erotyczne kwitnie o każdej porze roku i nigdy nie przekwita:-p

Jeśli chodzi o rozstępy to mi z takich nowych zrobiło się tylko kilka na udzie...Ale za to wiem,że jak po porodzie schudnę to te stare będą widoczne jeszcze bardziej...U mnie w ogóle bardziej widać rozstępy dopiero kiedy schudnę...

A ja w ramach diety właśnie zrobiłam i zjadłam racuchy z jabłkami posypane cukrem pudrem. :-) Byłam wyrzucić śmieci i jak wyszłam na korytarz to tak pachniało racuszkami z jabłkiem, że myślałam, ze zwariuję. I zaraz poleciałam do sklepu, na szczęście mamy w bloku - 10 pięterek niżej, więc w kapciuszkach na zakupy i do roboty :-D
I teraz ledwo się ruszam ale było warto :-D

Semiko ja mam to samo co Ty, na początku ciąży 4 kg w dół. Przed ciążą ważyłam 58, później po tym chudnięciu przez wymioty - 54. A teraz tak 59-60kg. Zależy ile racuszków zjem :-D

reklama
A ja w ramach diety właśnie zrobiłam i zjadłam racuchy z jabłkami posypane cukrem pudrem. :-) Byłam wyrzucić śmieci i jak wyszłam na korytarz to tak pachniało racuszkami z jabłkiem, że myślałam, ze zwariuję. I zaraz poleciałam do sklepu, na szczęście mamy w bloku - 10 pięterek niżej, więc w kapciuszkach na zakupy i do roboty :-D
I teraz ledwo się ruszam ale było warto :-D
To sie nazywa mieć silną wole:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry