reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam.
ja naszczęście niemam jeszcze rozstepow. ale wczoraj sie najadlam strachu.... po seksie patrze a na poscieli plama krwi w pierwszym momencie zrobilo mi sie slabo az musialam sobie usiasc poryczalam i se mysle o co chodzi:szok: a co sie okazalo moj maz mial rane na kolanie i to byla jego krew ale normalnie myslalam przez chwile ze zawal zaraz bede miala:-D
Też bym chyba dostała zawału na twoim miejscu, tyle, ze mi taka sytuacja nie grozi, bo mój mąż boi się mnie dotykac :-D. Mówi, ze dziecko trzeba szanowac, bo jak ja bym się czuła, jakbym sobie siedziała w brzuszku, a tu cos mi zagląda :-):-):-). Głupek jeden, czasami nie mogę z niego ze śmiechu.

Pogoda nam się wyklarowała, słonko ślicznie świeci, tylko głowa mnie strasznie rozbolała, chyba coś jest z ciśnieniem.

Anoli, na pewno wszystko sie ułoży i tata wyjdzie z tego.
Mój tata 3 lata temu w wakacje spadł ze schodów i założyli mu kilka szwów, poza tym wszystko było ok. Po 2 czy 3 tygodniach zaczęła go bolec głowa i okazało się, że zrobił mu się krwiak na mózgu, który powodował już ucisk i przesuwanie się mózgu. Na szczęście szybko zrobili mu trepanację czaszki i wszystko dobrze się skończyło.
Tak więc głowa do góry, wszystko będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Też bym chyba dostała zawału na twoim miejscu, tyle, ze mi taka sytuacja nie grozi, bo mój mąż boi się mnie dotykac :-D. Mówi, ze dziecko trzeba szanowac, bo jak ja bym się czuła, jakbym sobie siedziała w brzuszku, a tu cos mi zagląda :-):-):-). Głupek jeden, czasami nie mogę z niego ze śmiechu.

Mój też ma takie podejście:) A i ja się nie upominam:) Odbijemy sobie później:)

Dziewczyny możecie mi powiedzieć czy jak mam wynik 50g glukozy po godzinie 151 to kurcze chyba nie za dobrze? Nie znam się na tym,ale gdzieś czytałam, że 140 to górna granica. I nie wiem co mam o tym myśleć, naprawdę się martwię, a wizytę mam dopiero za dwa tyg.:-(

Fasolkamaria ja miałam taki sam wynik i jeszcze nie byłam u gina ale znajomy internista powiedział mi że normy są orientacyjne i takie przekroczenie jak my mamy to jest nic:) i że mam się nie martwić - a ja miałam normę podaną 120:) Myślę że nie masz się czym martwić - co najwyżej każe Ci powtórzyć badanie z 75g glukozy. Takie moje skromnie zdanie.

reklama
Wy tak tutaj o tej wadze, wiec ja już nie wytrzymałam i poszam się zwazyc do przychodni. Więc tak waze 59,4 kg czyli przytyłam od poczatku ciązy 7kg :szok:. Ale pani powiedziała, że teraz się przybiera na wadze najwiecej, bo na samym poczatku maluchowi rozna narzady same a teraz maleństwo przybiera na wadze :-).

A co do tej glukozy to się martwie, bo ja jeszcze nie dostałam skierowania na badania :baffled:, wizyte mam 11 wrzesnia to się przypomne, ale czy to nie bedzie już za późno :confused:?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry