oszaleje zaraz pisalam posta, juz mialam tyle nabazgrane i mi go wcielo
Tak w skrócie:
renia wspolczuje ci tej pracy, nie wyobrazam sobie wstawac co rano i pol dnia tam siedziec. a i jescze u mnie wiazaloby sie to z zaprowadzaniem co rano malego do przedszkola
Misiówka od rana chodze z oliwka na brzuchu

juz sie widze pod koniec ciazy w paski cala jak zebra

aaa a lody z mc donaldsa sa super
witam.
ja naszczęście niemam jeszcze rozstepow. ale wczoraj sie najadlam strachu.... po seksie patrze a na poscieli plama krwi w pierwszym momencie zrobilo mi sie slabo az musialam sobie usiasc poryczalam i se mysle o co chodzi

a co sie okazalo moj maz mial rane na kolanie i to byla jego krew ale normalnie myslalam przez chwile ze zawal zaraz bede miala
Dagulla posmialam sie troche

cale szczescie to tylko kolano.
edee no faktycznie sporo przytylas w ostatnim miesiacu. ja w pierwszej ciazy ostatnie 3 wizyty tylam 4 kilo co 3 tygodnie. Teraz mam juz okolo 12kg na plusie, przerazam sie coraz bardziej wchodzac na wage

tez nie powinnam jesc slodyczy bo mam ten cukier dziwny , moze nie tyle jesc co przejadac sie ale to silniejsze ode mnie
dziewczyny z terminem blisko świat. Ja mialam na 31.grudnia termin z synkiem ale przez zagrozenie dostalam pozwolenie na poród juz od 30.listopada wiec tak czekalam i czekalam i zawsze mowilam zeby tyle nie w wigilie, w kazde inne swieto ale w wigile chce byc w domu... jak przyszla wigilia to mialam to gdzies, moglam zaczac rodzic,nie mialam juz sily i bylo mi to obojetnie czy pojade w trakcie kolacji czy przed. w rezultacie cale swieta sie przejadlam i na porodowke wyjechalam dzien po, (27.12)
kokusia 200??

co ty jesz?