reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie Brzuchatki.
Z ta waga to chyba zależy od lekarza. Moja na mnie nakrzyczała że chyba nic nie jem bo przytyłam tylko pół kilo. A od początku tylko 3kg a to już 26tydzień. I też mam przebadac tarczycę.
Edee nie przejmuj się. Nawet jak będziesz miała 90kg to urodzisz.;-)
Ja się nie przejmuję, ale po porodzie te 90 kilo przyjade do Ciebie, i bedziesz zrzucać za mnie;-):tak::-D:-D, a swoją drogą to mam już wizje jak bym wyglądała... 155cm i 90 kg:confused::baffled::crazy::szok:

reklama
oszaleje zaraz pisalam posta, juz mialam tyle nabazgrane i mi go wcielo:wściekła/y:

Tak w skrócie:

renia wspolczuje ci tej pracy, nie wyobrazam sobie wstawac co rano i pol dnia tam siedziec. a i jescze u mnie wiazaloby sie to z zaprowadzaniem co rano malego do przedszkola

Misiówka od rana chodze z oliwka na brzuchu:-D juz sie widze pod koniec ciazy w paski cala jak zebra:no:
aaa a lody z mc donaldsa sa super:-p

witam.
ja naszczęście niemam jeszcze rozstepow. ale wczoraj sie najadlam strachu.... po seksie patrze a na poscieli plama krwi w pierwszym momencie zrobilo mi sie slabo az musialam sobie usiasc poryczalam i se mysle o co chodzi:szok: a co sie okazalo moj maz mial rane na kolanie i to byla jego krew ale normalnie myslalam przez chwile ze zawal zaraz bede miala:-D
Dagulla posmialam sie troche:-D cale szczescie to tylko kolano.

edee no faktycznie sporo przytylas w ostatnim miesiacu. ja w pierwszej ciazy ostatnie 3 wizyty tylam 4 kilo co 3 tygodnie. Teraz mam juz okolo 12kg na plusie, przerazam sie coraz bardziej wchodzac na wage :baffled: tez nie powinnam jesc slodyczy bo mam ten cukier dziwny , moze nie tyle jesc co przejadac sie ale to silniejsze ode mnie:zawstydzona/y:

dziewczyny z terminem blisko świat. Ja mialam na 31.grudnia termin z synkiem ale przez zagrozenie dostalam pozwolenie na poród juz od 30.listopada wiec tak czekalam i czekalam i zawsze mowilam zeby tyle nie w wigilie, w kazde inne swieto ale w wigile chce byc w domu... jak przyszla wigilia to mialam to gdzies, moglam zaczac rodzic,nie mialam juz sily i bylo mi to obojetnie czy pojade w trakcie kolacji czy przed. w rezultacie cale swieta sie przejadlam i na porodowke wyjechalam dzien po, (27.12)

kokusia 200??:szok: co ty jesz?:-D

Ja też będę miała sporo do zrzucenia ale na szczęście jestem wysoka więc tak źle nie jest;-)
Ja mam całe pośladki i uda w rozstępach , brzucha jeszcze nie mam ale kto wie co będzie z tą moją beczką:-D

Witam Mamuski!

Kilka dni nie zagladalam nie mialam glowy do niczego. W niedz. mój tato mial udar lezal nieprzytomny w szpitalu dzis jest juz lepiej bo jest na szczescie sprawny ale nie mowi i błądzi.
Tak sie boje, do tego nie moge do nich leciec a moja mama jest sama i ledwo daje rade:-(

A ja martwie sie bo od początku ciazy przytylam tylko 6kg, ale mama mnie uspokoila bo ona w dwóch ciązach przez cale 9 miesiecy przytyla tylko 7kg. Najgorsze ze polozna wogole mnie nie wazy, chyba sie upomne. Rozstepów jeszcze nie mam ale zaczelam smarowac sie 2 razy na dzien:tak:

reklama
anoli trzymaj się dzielnie.

ja nie do końca rozumiem lekarzy, którzy krytykują tycie w czasie ciaży. Przecież to sprawa bardzo indywidualna. Oczywiście, że nie można popadać w przesadę, ale teksty typu nie urodzisz bardzo mnie drażnią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry