reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dobry, dobry. To piękny i słoneczny dzień - jak to Janosik powiedział.
Mój mężowy oszalał, postanowił kupić sobie skuter, i jutro jedzie oglądać jeden gdzieś za Piasecznem a drugi aż w Radomiu. No nic, niektórym odbija na wiosnę :-)

Witam u nas upał!! az do domu sie nie chce wracac:)
Myszo a może wiesz to jakis kryzys wieku sredniego czy jak :-D zamiast porszaka kupuje skuter :-D ja bym go tam pilnowala bo wiesz szczuplak sie zrobił teraz , odlansuje sie potem jeszcze wskoczy na skuter i szal ciał:-D

Storczyka uciachałam nad 3 kolankiem od dolu zobaczymy co z niego bedzie...

Hej kobitki,
zabrałam się dzisiaj za mycie okien i mam już z głowy,więc jak już się rozpędziłam to Wam też mogę umyć;-):-) Bianka dalej ma kaszel z katarem na przemian ,ale na szczęście ból uszka minął i gorączka:zawstydzona/y:
Pozatym jestem przed @ i mam mega nerwa a na dodatek mój B ostatnio coś za wcześnie do domu wraca i nie mogę znieść jego towarzystwa:wściekła/y::crazy:

witajcie my dzisiaj cały dzień poza domem....

od rana byliśmy na warsztatach "z tatą na tropie wiosny" - super....po parku szukaliśmy oznak wiosny, maluchy utopiły marzannę i wykonywały zadania a na koniec ubrały wiosnę i wysłali ją w miasto...
później obiadek i jeszcze lody i niedawno do domu wróciliśmy

za nami również pierwszy spacerek na rowerku biegowym...i szczerze to nie wierzyłam jak Jula szybko sobie z nim poradziła...chyba jazda na hulajnodze jej pomogła:tak::tak:

Kankiya to zapraszam do mnie bo ja dzisiaj nic nie ruszyłam...:zawstydzona/y:

Witam i ja

Ja też jeszcze mam nieruszone okna także zapraszam do mnie, ach dziewczyny wzieło mnie na wspominki i trochę nasze forum od początku zaczęłam czytać, bo nasze dzieciaczki w marcu powstawały:tak:;-), pierwsza na forum pojawiła się Cyprysiowa, marzycielka i pytia, ach ile nas wtedy było:szok::szok:, teraz taka garstka została:-(, wszystkie się chowają - ogłaszam najgłośniej jak się da WYŁAZIĆ Z KRZACZORÓW I SIĘ MELDOWAĆ co u was słychać kobietki:-D:-D

I skuter zakupiony Miłe Panie :-D Mężowy się cieszy jakby miał urodziny w wigilię:-) Już siedzi i szuka kasku. Boszzzzzz :rofl2: Wiecie, gdyby to miał być ścigacz to może i bym go podejrzewała o niecne zamiary wyrywania lasek ale kto poleci na skuter??????? Auto też nie takie, bo kombi i na dodatek z fotelikiem :-D
Każdy ma swoje przyjemności - ja aparat, on skuter :-p

Byłam dziś u mamci. Bo ten mój wysunął na cały dzien te skutery oglądać. Janek szczęśliwy, już wyciągnął piaskownice i hulajnogę i rowerek. Dostał ostatnio od mojego wujka taką wielką koparkę, na której można siedzieć i ona normalnie jeździ i kopie i Janosik zachwycony bo mógł wypróbować na piasku. Jak wracaliśmy do padł. Jak go wyjmowałam z fotelika to nawet nie drgnął. Doniosłam go do domu, przebrałam w piżamę, zapakowałam do łożka i śpi. Ani na moment się nie przebudził :-) Musimy sobie koniecznie kupić działkę za miastem, bo wtedy dopiero moje dziecko może się do woli wylatać. Co to dla niego dwie godziny spaceru. A tak, godzina 21 i cisza, spokój - dziecko śpi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry