reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie...wybaczcie nieobecność...ale w ubiegłym tygodniu byłam na trzydniowym szkoleniu w Kazimierzu Dolnym, póżniej na długim weselichu....i jakoś czasu brakowała zajrzeć...

a od poniedziałku jestem na urlopie na razie tydzien....

Myszqa super macie pomysły,powodzenia...a Jasiek na pewno szybko zaadaptuje się w przedszkolu....

Edee super że zaczęłaś pracować...gratulacje...

Madzienko a gdzie tę aktywność można podglądać? Fajna ta funkcja:-)

w profilu

Aga dziękujemy za kawke i przemiłe towarzystwo:tak: Powtórzę się pewnie,ale fantastyczna z Was rodzinka:tak:

super że udało się Wam spotkać...

H
No ja też chora jestem, przeziębiłam się nie wiem kiedy :baffled:

zdróweczka i czekamy na fotki, trochę na fb podejrzałam....

M
Mój Iggy też przeziębiony. Wczoraj zaliczył kąpiel w jeziorze i dziś już do przedszkola nie poszedł :-(

jak Iggy...zdróweczka??

Kankiya tulaski na problemy z pracą...

Renia, Kana
ja wolę Wasze upały niż to zimno które ostatnio u nas jest...ale już ma być lepiej

spokojnych nocek

reklama
Cześć kochane.
Jestem okropnie zalatana, nie mam nawet czasu spokojnie kawki wypić.
Iggy chory, poza przeziębieniem przyplątało się zapalenie jamy ustnej i młody okropnie cierpi:-( Strasznie mi go szkoda. I nawet nie mam pomysłu skąd to się ulęgło.

Kobitki powiedzcie mi czy kupujecie indywidualnie kwiaty czy czekoladki panią z przedszkola na pożegnanie????? pomocy!!
U nas rada rodziców kupuje kwiaty.

Jutro na 12 mamy zakończenie roku w przedszkole :-) kurcze mój mały przedszkolaczek, juz będzie średniaczkiem :zawstydzona/y:. Jak ten czas leci.

Słyszałyście o tych upałach na weekend? Ma być nawet 32 stopnie w cieniu.

Gdzie jesteście ?

Tygrys Ty na diecie.....a z czego Ty odchudzasz się???u nas była zbiórka i panie dostały podarunki wspólne od wszystkich dzieci...

Agacia słyszałam o upałach...super bo ja jutro urlop zaczynam...

Zapominajka zdróweczka dla Iggiego...
Agacia i dla Ciebie..

Czy wasze szkraby będą chodziły w wakacje do przedszkola???oczywiście pytam mamy które mają możliwość pozostawienia dzieci w domu

Madziu a powiedz mi kochana dlaczego jestes na urlopie na razie tydzień/??:sorry::-p czy ja o czyms nie wiem;-)
Odpowiadajac na twoje pytanie moje dziecko ma 2 miesieczne wakacje:)
a odchudzam sie gdyz przytylam 5 kg!!!! :crazy: i zeby waga jeszcze bardziej nie poszla w gore musialam podjac drastyczne kroki:baffled:

reklama
Ja tez przytyłam:-(...ale cóż robić....jak jedzenie to taka przyjemność:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula też ma wolne 2 miesiące i ten tydzien nie bardzo miał się kto nią zająć:sorry: wiec idę na krótki urlop;-)

Do góry