Agacia82
Mami :)
taaaaaaaaaaaa a TY swój sklepik prowadzisz tak ?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaaaaaaaaaaa a TY swój sklepik prowadzisz tak ?

taaaaaa![]()

A dlaczego My jeszcze nie widziałyśmy fotografii sklepu????![]()

Kajka ale od grudnia do lutego bedziesz pracowac tam gdzie teraz czy na połudnu juz ?ja jestem jakiś nietryb![]()

..totalna olewka ,nie wiem
czekam i czekam i nic![]()
prawda??
nikt się juz z naszym zdaniem nie liczy
do lutego tu gdzie teraz...
bo inaczej mnie zwolnia, a jak mnie zwolnia to dupa...
a tak to ja na urlopie, a chociazby do 14 roku zycia dziecka i nie moga mnie wykopac...
a jak skoncze urlop przed 14 tym rokiem zycia dziecka, to pojde tez do scandica, tylko, ze tam na poludniu, wtedy znowu nie moga mnie tam nie przyjac jako , ze mam stale zatrudnienie w " scandic hotels ab"
PYCIOL, powiedz, ze zrozumialas..
ej , jakiego sklepu? Agacia otworzyla sklep?

do lutego tu gdzie teraz...
bo inaczej mnie zwolnia, a jak mnie zwolnia to dupa...
a tak to ja na urlopie, a chociazby do 14 roku zycia dziecka i nie moga mnie wykopac...
a jak skoncze urlop przed 14 tym rokiem zycia dziecka, to pojde tez do scandica, tylko, ze tam na poludniu, wtedy znowu nie moga mnie tam nie przyjac jako , ze mam stale zatrudnienie w " scandic hotels ab"
PYCIOL, powiedz, ze zrozumialas..
ej , jakiego sklepu? Agacia otworzyla sklep?

ja nie wiem właśnie...po tylu latach znajomości...totalna olewka ,prawda??
nikt się juz z naszym zdaniem nie liczy
![]()

Ale Ty zgrabniocha jestes, dasz rade
Przynajmniej bedziesz miala motywacje;-) Ja bym tak w sumie mogla, bo jakos szybko mi sie regeneruje cialo po porodzie. Pamietam, ze 2 tyg po urodzeniu Zuzi wazylam 49kg i balam sie co bedzie ze mna dalej. Ale pozniej taki mialam apetyt przy karmieniu, ze przytylam