reklama

Grudniowe mamusie 2008

No juz rok mam ten sklep :szok:

Tak mam pracownice ale na pół etatu.
A zysk .... hmmmm bywało lepiej, ludzie myslą, że sweter kupią za 5 zł.
Czasami mam ochotę komus przywalic.
Jak zrobie zdjęcia to wam pokaże.

A teraz to ja juz spadam, bo muszę na jakieś zakupy lecieć.

reklama
Asiulkaaa Ty to chudzinka jesteś....2 tygodnie po porodzie to ja siebie nie przypominałam raczej :-D

Agacia wiem jak to jest. Moja teściowa ma teraz sklep i jest masakra normalnie. Oni w dodatku maja beznadziejne miejsce i to tez minus. A Ty lokalik miałaś swój czy jak ?

powiedzmy,że tak :-D
to mimo wszycho,że sie przeprowadzasz to i tak będziesz musiała mieszkać tam gdzie mieszkasz teraz...?:-D
do 14 roku życia dziecka będą Ci płacić ? :szok:

a w ogóle Ty teraz mieszkasz w mieszkanku czy w domku,że tyle masz pokoi ?:szok::-D

a w ogóle to dlaczego nie widzieliśmy jeszcze zdjęć Twojego nowego domku ? :eek::-D

1 grudnia odbieramy klucze...jeszcze sie wykancza...i od grudnia sie bedziemy przenosic..i ja tak bede na walizkach do lutego, w polowie stycznia wracam z polski, popracuje tu do lutego, podczas gdy wszystkie rzeczy pojada juz tam 2012-09-15 13.19.52.jpg2012-09-15 13.22.44.jpg2012-09-15 13.21.33.jpg2012-09-15 13.22.05.jpg2012-09-15 13.22.51.jpgCapitex.Datalager.DBFile.dbfile.jpgd1.jpgd2.jpg

Ach PYCIOL, tak , bede musiala tu byc do lutego, w lutym adios pomidores biegunie polnocny, przenosze sie na maksa, nie trace zatrudnienia...i ide na urlop juz przyslugujacy mi na dziecko ktore sie urodzi za 90 dni...

i do 14 roku jego zywota nie maja prawa mnie zwolnic, cocbym sobie bimbala i w domu te 14 lat spedzila

Ostatnia edycja:
nie mam pojecia, wiem, ze ten projekt nasz domu w pl , stan surowy 300 000...
ten caly wykonczony 1.750.000:baffled:
no i podziel na pol sobie...825 tys

o ku....to nie moja dzialka , te finanse, PYCIOL, zmusilas mnie do liczenia..:-D

100 metrow, plus tarasy, garderoba walk in...

aha, Ty sie tam z tych pozyczek nie zwalniaj, na wsze3lki wypadek, hahaha:-D

reklama
nie mam pojecia, wiem, ze ten projekt nasz domu w pl , stan surowy 300 000...
ten caly wykonczony 1.750.000:baffled:
no i podziel na pol sobie...825 tys

o ku....to nie moja dzialka , te finanse, PYCIOL, zmusilas mnie do liczenia..:-D

100 metrow, plus tarasy, garderoba walk in...

aha, Ty sie tam z tych pozyczek nie zwalniaj, na wsze3lki wypadek, hahaha:-D

1.750.000 ten w se ? i czemu na pół? :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry