Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Widzisz Kaja wyslij nam paczkę z ciuchami ktore nie nosisz my juz się nią z Pyciolkiem zaopiekujemy![]()

Teraz macie trudny orzech do zgryzienia, bo muszą pasowac do wszystkich![]()

Dwa są z zeszłego roku, a ten pierwszy kupiłam w tym rokuhihihihihi kiedy można się jej spodziewac ?
Agacia a Ty bank okradłaś czy co ? ja tylu płaszczy to przez całe swe życie nie miałam![]()

kaja zawsze mozesz mi oddac jak nie nosisz u mnie sie nie zmarnują![]()
?jestem tylko się wkurzyłam na tą moją firmę zasra.....szlak
czemu Kajka tylko do lutego ? zwalniasz sie czy co ? bo ja juz nie nadarzam za Toba...![]()
u mnie tez u mnie tez....![]()

Widzisz Kaja wyslij nam paczkę z ciuchami ktore nie nosisz my juz się nią z Pyciolkiem zaopiekujemy![]()
?
aaaaa ten futerkowy fajnie wyglada ....a Ty dzisiaj w domu ? i skąd masz manekina na chacie ?Dwa są z zeszłego roku, a ten pierwszy kupiłam w tym roku
Takie zlepki z każdego roku.![]()

aaaaa ten futerkowy fajnie wyglada ....a Ty dzisiaj w domu ? i skąd masz manekina na chacie ?![]()

znalazlam "dobre rece"?
zaczynam zbierac?

No w domu, maniekina musiałam przytargac do domu bo mu się giera urwała i tata mi naprawiał![]()
no dobra to ja tez, żeby nie było,że tylko Tygrys szasta kasą na prawo i lewono no juz wysyłam adres, nawet pokryje juz te koszta przesyłki a niech stracę![]()