reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
OMG,.... tak to ujme.....

Npisalam tylko o klapsie i priosze jak sie watek rozwinal:p hahahaha

Szalone zwiazek kobiet okolo 3o....i szal seksu czas zaczac:p hahaha

Asiulka
kochana to Ty jesteś rocznikowo tak jak ja...magiczny i najlepsiejszy 86 :):p

Pyciolku no poszalelismy, nie powiem, chcociaz moj mezus wczoraj spadl z czegos tam dosyc wysoko i ma caly bok jeden zbity, ale..... mial mega ochote i nawet to mu nie przeszkadzalo:p hahaah

A dziec moj zadowolony, pieknie spala, rano dzidzia zrobi sniadanko teraz wybieraja sie chyba gdzies do kina...Mari tylko zadzwonila powiedziec dzien dobry i ,ze mnie mocko kocha i powiedziala ,ze juz nie MOZE GADAC ZE MNA :-p:szok:

Asiulka no raz na miesiac tov slabiutko faktycznie....ale ja tez mialam taki czas ,ze w ogole nie musial seks dla mnie istniec...chociaz jak juz sie zaczal to bylo super....ale zebym sama wyszla z inicjatywa....yhy chyba do poduszki,zeby szybciej zasnac:p i uniknac smecenia:p
Na szczescie ten czas minalllllllllllll oby nieodwracalnie:p hahahaha

Kajaczku, Cyprys fajnie,ze mlodsi...moze sie pobawic w nauczycielki:p hahhahaha a tak na powaznie, ja tam nie jestem z tych co mysla,ze roznica wieku cosik zmienia:))))) wazne ,zeby ludziska sie godadywali, seksili i kochali :)))

Kana no widzisz jak Ty potrafisz atmosferę podkręcić i laski rozkręcić;-):-D;-)

Asiulka chyba każdy przechodzi przez taki okres:-( Ja jakiś czas temu tez tak miałam że nie w głowie mi był seks. Owszem jak się chłopina naprodukował to czasem coś tam wyprosił ale nie zawsze. Potem był znowu taki czas że ja strasznie chciałam a m nie bardzo i strasznie mnie to wkurzało bo jak on śmie mi odmawiać i gdyby nie fakt że chodziło o niego a nie kogoś innego to bym podejrzewała że mnie zdradza. Teraz na szczęście oboje się dogadujemy a ochotę mamy praktycznie cały czas:-)

Kajka joł nie wiedziałam,że Twoj młodszy. Czujesz jakąś różnicę mentalnie ?
a w łózku ? :eek::-D na
pewno dobrze, celnie, i podwójnie strzela. :szok::-D

Asiulkaa jak chcesz to na naszym spotkaniu możemy pogadać o Twoim problemach łóżkowych :szok::eek::-D:-D
ale jajca :-D

czuje roznice w kwestiach ktore nie na tym watku:-D
Kaja po taniości kupiliście :szok:

no, podobno:-D
Kajka grosze. :szok: a co zrobicie z druga połówką ? zostawiacie czy sprzedajecie ?

druga polowka zostaje, bo jak to podzielic, to jakby sasiadka miala mi do talerza zagladac:-D..

OMG,.... tak to ujme.....

Npisalam tylko o klapsie i priosze jak sie watek rozwinal:p hahahaha

Szalone zwiazek kobiet okolo 3o....i szal seksu czas zaczac:p hahaha

Asiulka
kochana to Ty jesteś rocznikowo tak jak ja...magiczny i najlepsiejszy 86 :):p

Pyciolku no poszalelismy, nie powiem, chcociaz moj mezus wczoraj spadl z czegos tam dosyc wysoko i ma caly bok jeden zbity, ale..... mial mega ochote i nawet to mu nie przeszkadzalo:p hahaah

A dziec moj zadowolony, pieknie spala, rano dzidzia zrobi sniadanko teraz wybieraja sie chyba gdzies do kina...Mari tylko zadzwonila powiedziec dzien dobry i ,ze mnie mocko kocha i powiedziala ,ze juz nie MOZE GADAC ZE MNA :-p:szok:

Asiulka no raz na miesiac tov slabiutko faktycznie....ale ja tez mialam taki czas ,ze w ogole nie musial seks dla mnie istniec...chociaz jak juz sie zaczal to bylo super....ale zebym sama wyszla z inicjatywa....yhy chyba do poduszki,zeby szybciej zasnac:p i uniknac smecenia:p
Na szczescie ten czas minalllllllllllll oby nieodwracalnie:p hahahaha

Kajaczku, Cyprys fajnie,ze mlodsi...moze sie pobawic w nauczycielki:p hahhahaha a tak na powaznie, ja tam nie jestem z tych co mysla,ze roznica wieku cosik zmienia:))))) wazne ,zeby ludziska sie godadywali, seksili i kochali :)))
Kanek chyba on uczy mnie waśnie, kurde gówniaż jeden a taki obyty :-D

Kurde, aż się zarumieniłam :szok::-D

Juz mnie nie dziwi to, że tyle dzieci mamy na naszym forum :-D

U mnie lipa z seksem, nie chce mi się, a mąż nie nalega.

reklama
Do góry