reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka kochane:)))

Troszke samopoczucie jakby u mnie lepiej:)))
w koncu moje wnetrznosci zaczynaja funkcjonowac jak powinny:)))

Znalazlam kilku innych lekrzay nie koniecznie blizej,ale bede probowala....
Zanplo tutaj tak nie ma,ze co osiedle to ginekolog i oni zasadniczo nie przymuja prywatnie...nie ma czgos takiego....
ale w takim przypadku jak nasz czasem ida na reke:))

Kochane domku macie lub bedziecie mialy rewelacyjne:))

Kajaczku brzucholek przeslodki:***

Madziu brakuje mi slow onsonie Twoich bombeczek....rewelacja to za malo powiedziane:***

No ja na swieta chyba jeszcze brzuszka nie bede miala wiec mam juz plany co ubiore...tylko legginsy musze sobie kupic jakies ciazowe....bo w te na bank sie nie wcisne...

Asiulka
no to wspaniale....jakbys kiedys przypadkiem dowiedziala sie gdzie to piszkaj:)))) no i zapraszam:))

Wczoraj Mariczka mi oznajmila, ze " Mamusiu ja bardzo kocham ta dzidzie w Twoim brzuszku...." na co ja ,ze sie ciesze ,aleeee? "Ale wiesz ja nie chce zadnych wrzeszczacych dzidziek u mnie w pokoju" na co ja no i??? "No i wiesz ,ze ona bedzie spala u Was??? hahahaha jeszcze jej nie ma,a juz jest problem:p hahaha

oj kochane lece poczytac jeszcze reszte i bede dzwonic:) odezwe saie pozniej:***

Kanuś Mari jest boska.....

nie ma co ukrywać...dla malucha to podobno niezły stres...wg psychologów żeby to zrozumieć trzebaby sobie wyobrazić że mąż/partner przyprowadza drugą żonę i każe ją pokochać/zaakceptować bo od dzisiaj będzie z Wami mieszkała:rofl2:

a u Kajki nawet dwie nowe zony:-D:-D:-D

ciesze się ze samopoczucie już lepsze...

Zanplo pokazuj brzuch ja swoj w 14 tygodniu pokazalam mimo ze byl duzy... bo teraz to dopiero jest wielki

Zapominajka Ty tez...i Kanka tez:tak:

Madziu no wiem tez cosik podobnego czytalam:))) niezle...aj szybciej by ta "zonka" lecia przez balkon niz mozna to sobie wyobrazic:p hahaha

Madziu ,ale ja sie wstydze pokazywac to czego jeszcze nie ma:p hahaha

reklama
hej myszki :)

niedawno wróciłam z meczu od koleżanki...i zamiast kibicować gadałyśmy o budowie, domku, ogrodzie :-)
marzenia :-)

Kajuś śliczny brzusio...ale narazie super płaściutki :-p jakas Ty chudzinka ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry