reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć kochane!

Kaja co ci założą? I gdzie?

Madzienko ja się wstydzę pokazywać :zawstydzona/y:

Pyciol też bym sobie chętnie pomarzyła na taki temat :-D
Na razie mam kolejne lokalizacje do obejrzenia,aż 3. Czekam, aż auto wróci od magika i jadę :tak:

reklama
http://www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=997&_tc=5C89D57B5961EF73F97C36E25778C97E

No, tylko, ze teraz i tu stosuja jakas nowoczesna metode, zakladaja jakas tasme a nie nitke.. I jest niby skuteczniejsza. No ja mialam usuniety kawal szyjki, wraz z komorkami rakowymi, stad to wsio.

TYGRYS, Ty sie z zakupami za bardzo nie wychylaj bo Cie o zakupoholizm oskarza zaraz:D

Ostatnia edycja:
Witajcie....

Kanus jaka Ty szczuplutka jesteś a brzusio niech sobie cudnie rośnie....

Zapominajka nas się wstydzisz???:zawstydzona/y:

Kajka wcale się nie dziwie ze myslisz o zwolnieiu...organizm sam domagfa sie odpoczynku pompując krew do 3 organizmów....

Tygrys super że zakupki udane...

Powiedziałam szefowi. Przeżył, a co najważniejsze ja mam już to z głowy.
Tygrysku tez chciałabym sobie coś kupić bo dawno nie szalałam ubraniowo.
Ja mam ciemne włosy, ale tez jest minus bo moje genetyczne siwe pokazują się po kilku centymetrach.
Będę siwa zanim stuknie 30-stka.
Zrobiłam zdjęcie brzucha wstawię wieczorem bo mam na aparacie w domu.

Co dzisiaj serwujecie na obiad bo u mnie pomysłu brak. Chyba mam ochotę na pizzę.

reklama
Powiedziałam szefowi. Przeżył, a co najważniejsze ja mam już to z głowy.
Tygrysku tez chciałabym sobie coś kupić bo dawno nie szalałam ubraniowo.
Ja mam ciemne włosy, ale tez jest minus bo moje genetyczne siwe pokazują się po kilku centymetrach.
Będę siwa zanim stuknie 30-stka.
Zrobiłam zdjęcie brzucha wstawię wieczorem bo mam na aparacie w domu.

Co dzisiaj serwujecie na obiad bo u mnie pomysłu brak. Chyba mam ochotę na pizzę.

Zanplo, też się właśnie zastanawiałam co na obiad :) I też myślałam o pizzy, teraz w pizza hut jest taka z serkami wokół :-) i wyobraź sobie telepatycznie chyba mężowi przekazałam moje chcicę i zadzwonił i o tej pizzy mi mówi :-D z tym, że on planuje na sobotę po zakupach w Ikei - no cóż, wytrzymam te dwa dni :tak:
A sama chyba jakąś zapiekankę bym zrobiła, tak na tą od Marzycielki właśnie patrzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry