reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kochane witam i rozwine sie bardziej jak dojde do siebie....

jakos dzisiaj nie moj dzien chyba,,,:P

Wczoraj moj mis o 8 wieczorkiem po pracy, lecial dla mnie po makaron w sosie pomidorowym z parmezanem...:))))szal cial:p haah

reklama
No nie wiem. A po co do Ikea?

nie ma to jak dogadać się:-D:-D:-D:-D
dla maluszka chyba wszystko mamy po Julci ale na pewno znajdzie się coś jeszcze do kupienia a na liscie mam wszystko to o czym pisze Myszqa "całkowicie niezbędne i nie wiem jak mogłam bez nich żyć"
oprocz tego zestawy do pakowania prezentow, wizytówki...wykorzystam przy pakowaniu prezentow do przedszkola....

dotarlam....

ja tez bym chciala do ikei..ale to dopiero w styczniu, jak bedziemy kupowac lapki, lampy, i lozko dla Marysi..

ZAPOMINAJKO, ja widze, ze im bardziej rosna wlosy, tym mniej sie rzuca w oczy ta zolc odrostu, jak mialam calkiem centymetrowe to bylo niefajnie, teraz jest lepiej..
poza tym jest "silver shampoo" u kazdego fryca dostaniesz, usuwa ten zolty odcien..

ale jestem styrana..

KANUSIA, sliczny brzucho, sama ta swiadomosc , ze mieszka w nim maly czlowiek jest wlasnie taka sliczna:-D..bo tak realistycznie to Skarbie chudzina jestes, same kosteczki:-D

mowia w uwadze o kobiecie chorej na sm...
zyje z zasilku, 324 zl miesiecznie, ja sie pojde za chwile i rzuce z okna, co to w ogole ku...ma byc:no:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry