reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hello izi dziewczynki....

i to wcale nie bylo tak:p hahahha

wchodze sobie na fejsa okolo 19:15 u mnie, patrze i oczkom nie wierze ,bo se szybko przeliczylam i mysle PYCIOL O 1:15 NA FB???:szok::rofl2:
No to napisalam czy to juz nie pora spac???? no i tak se pogadalysmy troszku....ale to nie moja wina,ze nie wyspana itp:p hahaha podobno mezowy spal wiec nie wnikam co ona tam po nockach czyta czy pisze:p hahaha

I nawet cholipka nikogo nie obgadalysmy....kiepsko :p hahahhah

Kajaczku wiesz co no wiekszej chudziny od Ciebie to juz chyba nie ma....:*

Hello izi dziewczynki....

i to wcale nie bylo tak:p hahahha

wchodze sobie na fejsa okolo 19:15 u mnie, patrze i oczkom nie wierze ,bo se szybko przeliczylam i mysle PYCIOL O 1:15 NA FB???:szok::rofl2:
No to napisalam czy to juz nie pora spac???? no i tak se pogadalysmy troszku....ale to nie moja wina,ze nie wyspana itp:p hahaha podobno mezowy spal wiec nie wnikam co ona tam po nockach czyta czy pisze:p hahaha

I nawet cholipka nikogo nie obgadalysmy....kiepsko :p hahahhah

Kajaczku wiesz co no wiekszej chudziny od Ciebie to juz chyba nie ma....:*

no dobra, rozumiem...19.15 normalna godzina..
ale co ta szwedaczka druga o 1.15 na fb robila, zamiast dzieci tworzyc, w kapeluszu kowbojskim meza ujezdzac i lassem rzucac przy tym, na butelke wody, jak pragnienie dopadnie, zeby schodzic nie musiec:szok::-D..
to ja nie wiem:szok:
a babcia sie nakolannikow jak hokeista domaga, bo juz ja kolana od kleczenia bola:-D..Mariuszem Czerkawskim mysli ze jest:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry