• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolku jak widzisz po zdjęciach nie mamy i wczoraj była wojna z ekipą, że tak przedłużają.
Nie przejmuj się tak tym wszystkim tylko powoli czytaj i działaj. Krok po kroku a będziesz ekspertem :-)
Ja chce juz ubierac choinkę i słuchac światecznych piosenek !!!
Zapominajko i to jest własnie dobry pomysł, przychodzić później. Ja byłam z Majką pierwszy raz i na pewno następnym razem tez zrobie tak jak Ty.

reklama
Jezu kochane dopiero wstalam.....szal cial:P

Mezowy w pracy, Mariczka zalicza Brygade RR..jejku jak ja kiedys lubilam ta bajke:P hahhah

A ja....a ja siedze napompowana jak balonik....lekarz wczoraj nie odbieral, walcze dzisiaj jak sie nie dodzwonie to chyba pojde do rodzinnego jakiegos chociaz po te skierowania...bo jeszcze przed swietami powinnam isc na usg...nie wspomne nawet o badaniach z krwi.....

gdybym ja tak znala lepiej angielski to bym z nim tutaj pojechala jak z podarta.....ale niestety moj slownik nie jest az tak rozwiniety....:zawstydzona/y:

Pyciolku
fajnie ,ze zabraliscie sie za to:)))) widaomo papierkowo to wyglada masakrycznie....ale pozniej swoj kominek, swoj kubeczek z kawusi na kanapce z cudowna ksiazka...i maluchy biegajace w okolo choinki..... fajnie mam wizje:p hahaha

Zanplo ja sie wybieram z Mari do kina...i na polskiej bajce ona a bank by usiedziala....chociaz te reklamy jkakby byly jeszcze z zabawkami pod choinke to ok:p hahhaha ale na angielskiej tutaj ona nie usiedzi calego seansu....bo zwyczajanie nie wszystko rozumie....i sie nudzi....

ja chce chyba do polski...:(((( a jeszcze znalazlam dzisiaj foteczki z wigili u tesciowej.....i juz w ogole.....

Załączniki

• 110_0231.jpg
    110_0231.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 44
Oj Kanus jak pięknie...mi tez się marzy już choinka...juz w sklepach robi sie tak jak uwielbiam;-)
trzymam kciuki żeby w Kanadzie święta były równie piękne jak te u teściowej...
i za telefon do lekarza też zaciskam mocno mocno

a Madziu, dzisiaj dostalam zwolnienie, bo zaczely mnie skurcze lapac, wiec mam siedziec i odpoczywac, dwa tygodnie:szok:...i nie wiem, czy znowu to zelazo polecialo, tak bardzo nie mam sily na cokolwiek, no reka nie mam sily ruszac..i mam dosc:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry