• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie można się za duzo zastanawiać bo wtedy przychodzą do głowy różne przeciw. Nie ma idealnych działek, każda ma jakieś wady i zalety jak wszystko. Zapominajko głowa do góry znajdziecie w końcu swoją.
U nas decyzja była szybka i takie sa chyba najlepsze :-)
Byłam z Mają w kinie na Reniferze Niko, fajna bajka, ale przeraziły mnie 30 minutowe reklamy przed. Dzieci były już tak znudzone, że kazde pytało kiedy będzie ta bajka. Przesadzili i to bardzo.

Witam!

Wam też chce się spać?
Zanplo, ja się już rok szykuje żeby iść z Jankiem do kina ale jakoś się nie składa. W teatrze już byliśmy trzy razy. Ale na takich krótkich 45min przedstawieniach. Wydaje mi się, że się będzie nudził w kinie :dry:

Mam kolejny dzień nicniechcemisię. Dobrze, ze wczoraj miałam gołąbki od mamy to nie musiałam gotować. Muszę się zabrać za sprzątanko świąteczne. Ehhhhh

Zanplo pewnie masz rację.
A do kina z Iggym zawsze 20 min później przychodzimy. Mnie denerwuje to, że płacę za bilet i jeszcze muszę m reklamy oglądać.

Pyciol a czego się boisz? Może ci coś rozjaśnię. W końcu mam nieie ;-)ruchomościowe wykształecn

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry