• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziewczyny ale akcja....właśnie wróciłam do domu...hahaha

byłam pod blokiem, pomagałam koleżance popychać samochód :-D dobrze,że to taki kurdupelek, to poszło, z pomocą przystojnego Pana :-D

reklama
Dzień piękny a ja dzisiaj jakoś dziwnie się czuję, słabo mi , muszę się co chwilę wietrzyć w biurze.
Agacia chciałam zrobic badania w sobote, ale obudziłam się, patrzę a Majka siedzi i dopija wieczorne kakao, tak więc nie wyszło :-). Musze w tym tygodniu znaleźć czas rano.
Całe biurko papierów, a mi się nic nie chce.

Halooo

Mati od wczoraj zajęty prezentami urodzinowymi. W sobotę bedziemy wyprawiać, bo przez tą szkarlatynę opóźniła nam się impreza. Ale świeczki dmuchał, bo babcia zrobiła mu tort urodzinowy w niedziele.
Bylismy wczoraj z mężem w kinie na ostatniej części zmierzchu.

Jutro idziemy na kontrole, i mam nadzieję, że już jest ok. Dzisiaj zauważyłam , że małemu schodzi skóra z palców, a na buźce sie łuszczy.

Pyciolku no i co z tym ślicznym panem ? :-D

Madziu podpisane:))))

U nas poki co zachmurzone niebo, ale pozniej ma byc sloneczko....temperaturka na minusie....zima zima zima:P hahha tylko snieg nie pada jeszcze:(

Zakupilam sobie wczoraj nektar z suchych sliwek i bede pila...moze w koncu zawitam do kibelka....bo ile mozna nosic w sobie to wszystko :(((( podobno bardzo dobry jest tez barszcz czerwony wiec juz mam pomysl na obiadek:)))

A poza tym w miare ok....od 10 bede walczyla telefonicznie z seretarka Pana lekarza K...

a poki co zjadlabym cos.....czekoladowego?:-p

Zapominajko chcialam sie Cioebie zapytac jak robisz Iggiemu urodzinki? weekend przed czy po? Bo po to juz prawie swieta....i nie wiem jak sie ustawic.....

reklama
Madzienko podpisane.

Kana nie myślałam o urodzinkach jeszcze. Ale podejrzewam, że wyprawimy 15, bo potem to przed samą wigilią by wypadało.
Trzymam kciuki za tego lekarza!

Zanplo to ci Majka plany pokrzyżowała :-D
Pozdrowienie z placu budowy bardzo mi się podobają :tak::tak:
Nie zabijaj go!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry