• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oglądamy ;-)
Oj napilabym się martini że spraitem i reddsa zurawinowego :-P

A ja własnie popijam martini ze spritem, lodem i cytrynką i zaglądam do was cos ponadrabiać, bo przyznam żal mi , ze nie mam wystarczajaco duzo czasu by być z Wami na bieżąco.
Przeważnie jak mam chwile to dzwonie do mamy pogadac o głupotach, wysłu****e co robiła czasem po dwa razy to samo mi mówi, ale gdy moja siostra w szkole to ona sama siedzi, więc jak nie jade to dzwonie.

Zapominajko "po" też będzie :-) ale przecież w święta też trzeba jakoś wyglądać i mieć miejsce te wszystkie pyszności zmieścić:tak::tak:

W końcu pokupowałam resztę mikołajkowych prezentów dla dziewczyny:tak: Teraz już tylko świąteczne, ale to już mam upatrzone:-) A i jeszcze Martynie do szkoły, pani ma dziś do mnie dzwonić kto nam przypadł w udziale:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry