reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kajka - jak już mnie kupisz, to ja nie wiem czy tak łatwo mnie odeślesz ;-) Mogę Ci gotować, naprawdę dobrze gotuję
:-D
Ja skończyłam, prawie, sprzątać w kuchni. Jeszcze mi piekarnik został :baffled:
Właśnie umyłam i rozmroziłam lodówkę. U nas nie ma śniegu więc Janek bawił się tym "śniegiem" z zamrażalnika :-D

Nie chce mi się gotować obiadu. Zrobię na szybko kotlety sojowe. Tylko muszę iść coś na sałatkę kupić.

reklama
Kajka - jak już mnie kupisz, to ja nie wiem czy tak łatwo mnie odeślesz ;-) Mogę Ci gotować, naprawdę dobrze gotuję
:-D
Ja skończyłam, prawie, sprzątać w kuchni. Jeszcze mi piekarnik został :baffled:
Właśnie umyłam i rozmroziłam lodówkę. U nas nie ma śniegu więc Janek bawił się tym "śniegiem" z zamrażalnika :-D

Nie chce mi się gotować obiadu. Zrobię na szybko kotlety sojowe. Tylko muszę iść coś na sałatkę kupić.

umowa:-D
tylko boje sie , ze jak sie tu trzy buzie mlode wydra za chwile to po prostu sama uciekniesz:-D
albo wystosujemy pismo do Twojego M ze okup musi zaplacic, w formie wycieczki na Komory dla dwoch osob, ...jak juz wygrzejemy dupska pod palmami o tu,
to wrocimy sobie...
Nie bedziemy jezdzic po jakis komercyjnych miescin..jestesmy ponad to:szok::-D:-D

Załączniki

• komory.jpg
    komory.jpg
    74,6 KB · Wyświetleń: 25
Kochane jak to jest z tymi sokami powiedzcie mi....bo wiem ,ze nie pasteryzowanych nie wolno pic w ciazy...a taki z świeżo wyciśniętych owoców, wypity od razu jest ok?

Witam kochane:)

ja juz domek ogarnelam...teraz wybieralam sie do sklepu, ale nie wiem czy isc,bo cosik sie na deszcz zanosi.... w ogole mialo padac od rana....ale poki co tylko straszy....

Madziu zazdroszcze sniegu...zdjateczka na fb rewelacja.... Julka definitywnie zadowolona...:)

Madziu Ty masz juz 30 tydz???? jestem w szoku totalnym.................:szok::szok::szok:

Kana świeżo wyciśnięty możesz pić śmiało, tak samo jak owoce jesz :tak:

Madzienko no twój suwaczek jest szybszy chyba. U ciebie tak prędko mija, że wierzyć mi się nie chce.
Za 2 miesiące już będziesz miała noworodka w domku :-D

Ja jutro do lekarza i cała w nerwach jestem.

Madziu super....naprawde, Twoj jakis taki szybszy:p hahahah a jak sie czujesz? tak i fizycznie i psychicznie???

Zapominajko bedzie dobrze, nie martw sie;**** i dziekuje za odp odnosnie soku....bo juz sama zglupialam....bo zaczelo mnie strasznie przezynac i troszke zeschizowalam:p

a Mi smutno jak patrzę że on tak szybko leci...ja mogłabym chodzić dłużej w ciąży:-D:-Doczywiście jeśli przechodziłabym ją tak jak ta i ta z Julcią:tak::tak::tak:

a jak się czuje bardzo dobrze i psychicznie i fizycznie....

Kanus no właśnie co z lekarzem??

Zapominajka trzymamy kciuki za wizytę

reklama
vive a co ta maść daje ? Można ją kupić bez recepty ?

Kaja super domek, już prawie gotowy :tak:

Agaciu-ona jest ze sterydami, więc chyba tylko na receptę, ale nie jestem pewna. Powoduje, że napletek się odkleja.

oj do tego czasu zdążycie uzbierać na studia :-D

Aaaa Kaju kurteczka przyszła :tak: Jest śliczna. Dziękuję :sorry:

A moja jeszcze nie :-( Miłego noszenia Agaciu :tak:

Zapominajko-jutro chyba poznasz płeć :-) Ja obstawiam chłopaka :-D

Do góry