reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agaciu-ona jest ze sterydami, więc chyba tylko na receptę, ale nie jestem pewna. Powoduje, że napletek się odkleja.

A moja jeszcze nie :-( Miłego noszenia Agaciu :tak:

Zapominajko-jutro chyba poznasz płeć :-) Ja obstawiam chłopaka :-D

Patrys, Twoja jeszcze do mnie nie wrocila z tego cholernego terminalu, co mieli przeciez odeslac bo nie bylo napisane jaki kraj..A Agaci przyszla z powrotem, tydzien temu to zmienilam tylko opakowanie, bo bylo uszkodzone i wyslalam..
Wiec czekam , mam nadzieje, ze zdazy przyjsc zanim pojade do polski..

A ja coreczke!

Ciekawe czy moje sie pokaza w czwartek:-D

Cześć kochane,

Myszqa niezłe :-D

Kochane ja tez ciekawa jestem kto tam się mości w brzuszku. Ale poza Kają i moim mężem wszyscy chłopaka obstawiają;-)
Także zobaczymy.

przysylaj mi na swieta takie piekne zyczenia jak co roku:-D!

.
Oj nie:-D ... musisz wymyśleć coś innego ... bo zyczenia to i bez prezentów dostaniesz :tak:
Kajka - jak już mnie kupisz, to ja nie wiem czy tak łatwo mnie odeślesz ;-) Mogę Ci gotować, naprawdę dobrze gotuję
:-D
To i ja Ciebie kupię :-D
a my wrociłyśmy z saneczek...sezon rozpoczęty....
Ale u Was tego śniegu :szok: U nas juz nie ma nic.
Agaciu-ona jest ze sterydami, więc chyba tylko na receptę, ale nie jestem pewna. Powoduje, że napletek się odkleja.

A moja jeszcze nie :-( Miłego noszenia Agaciu :tak:

Zapominajko-jutro chyba poznasz płeć :-) Ja obstawiam chłopaka :-D
Chyba musiałabym się zapytać o tą maść naszej lekarki.

A kurteczka się super nosi. Na prawdę jest śliczna. I jaka cieplutka.

Witajcie mamusie

U nas jest baaardzo zimno, i jeszcze na dodatek jest wiatr więc masakra.
Zakupy już zrobiliśmy. Sikorką słoninkę daliśmy :tak:
Dzisiaj robię rosołek.
Wstawię następne pranie i ogarnę ten bałagan w domu.

Cześć kochane,

Myszqa niezłe :-D

Kochane ja tez ciekawa jestem kto tam się mości w brzuszku. Ale poza Kają i moim mężem wszyscy chłopaka obstawiają;-)
Także zobaczymy.
nie wiedza co mowia:-D
Oj nie:-D ... musisz wymyśleć coś innego ... bo zyczenia to i bez prezentów dostaniesz :tak:

To i ja Ciebie kupię :-D

Ale u Was tego śniegu :szok: U nas juz nie ma nic.

Chyba musiałabym się zapytać o tą maść naszej lekarki.

A kurteczka się super nosi. Na prawdę jest śliczna. I jaka cieplutka.

Witajcie mamusie

U nas jest baaardzo zimno, i jeszcze na dodatek jest wiatr więc masakra.
Zakupy już zrobiliśmy. Sikorką słoninkę daliśmy :tak:
Dzisiaj robię rosołek.
Wstawię następne pranie i ogarnę ten bałagan w domu.

Agaciu, obiecuje, ze jak cos wymysle to dam znac:-D niech sie dobrze nosi:-)

sernik w piekarniku sie pasie, krupnik na kuchence, ostatni raz stac mnie bylo na tyle zajec w sierpniu:-D..
moze to juz zmartwychwstanie:szok::-D?
jutroo usg, lo matko, jak ten czas sie dluzy..

ZAPOMINAJKO, wracaj juz i moooow:-)

Kaja a ten sernik to tak sama dla siebie ? :szok::-D

Jak Wam idzie robienie bombek? Ja jeszcze nie zaczęłam.

mysle, ze spokojnie dalabym rade:-D

ale moj brat i bratowa i chrzesniaczka i druga -niechrzesniaczka przyjezdzaja z wizyta:szok:

moja "jestem najmadrzejsza" bratowa, trzymajcie kciuki zebysmy sie nie poklocily na dzien dobry:-D

mysle, ze spokojnie dalabym rade:-D

ale moj brat i bratowa i chrzesniaczka i druga -niechrzesniaczka przyjezdzaja z wizyta:szok:

moja "jestem najmadrzejsza" bratowa, trzymajcie kciuki zebysmy sie nie poklocily na dzien dobry:-D

Hmmmm z tymi hormonami w ciąży, a u Ciebie jeszcze podwójne to nie wiem czy kciuki cos pomogą :-D

Zapominajko i jak po USG? Będzie córeczka?

reklama
Kaja ale zarobiłas smaka.
U mnie pusta lodówka, a tak mi się nie chce iść na zakupy.
Ja też obstawiam chłopca u Zapominajki :-) ciekawe czy się pokaże.
Miłego popołudnia.

Do góry