reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ta babka co jest w jury "Got to dance" jest świetna! Spotkałam ją w łazience i gadałam z nią przez 15min w kiblu :-D Na temat facetów oczywiście :-D Powiedziała mi, żebym nie była głupia i znalazła sobie kochanka bo jeden facet do końca życia to "impreza do dupy". :-)

No np. Agnieszka Włodarczyk miała takie szpile że ledwo chodziła a Aneta Zając chowała się przed nią i Krawczykiem po drugiej stronie foyer, a jej koleżanki co i raz wyglądały czy nie idą w jej stronę. Jak w liceum.

Żony braci Pazurów chyba za sobą nie przepadają, bo jak staliśmy razem to nie zamieniły ani jednego zdania ze sobą a stały obok siebie.

Górniakowa chciała pozabijać ekipę techniczną za brak odsłuchów i obraziła się i nie została na bankiet.

:-)

Myszqo co za towarzystwo !!! widziec tyle sławnych ludzi na raz.
Ogladałam właśnie zdjęcia na internecie, jedni wygladali pięknie, a inni jak z balu przebierańców :-)
Madzienko zdrówka.
Jeszcze tylko jutro i jadę do Majki do rodziców. Odwiedziłam Ją wczoraj i widzę, że tęskni Jej się. Dlatego dzisiaj musze zapolować na jakąś sukienkę na święta :-)

hEJKA kochane:)

Madziu dziekuje ,ze pytasz....ja cierpie na bole glowy....jak mnie zlapie to trzyma 2-3 dni....niby taki do zniesienia, ale w sklai 1-10 to tak mocne 6... i juz nie wiem...robie oklady, czasem kapiel troszke pomaga....
A samopoczucie no niby lepiej...pierwsze emocje sa najgorsze...a ja jestem taki wrazliwiec i plus te hormony teraz to jest szok:sorry2:

Myszko ogromnie sie ciesze ,ze imprezka udana:))))) aj ploteczki lubie plotki:p hahahah zaraz uceikam ja jakies pudelki, bokserki itp:p

A my jutro USG.....ogolnie to sie ciesze....w momencie kiedy 4 lata wczesniej Mariczka byla juz prawie na swiecie, bede ogladala swojego drugiego bobaska na monitorku:)))) szkoda ,ze jeszcze nie bedzie widac plci:p hahhaha

ok uciekam na sniadanko kochane;*

Kana czasem na genetycznym już lekarze mówią. Choć prawdopodobieństwo małe.

Ja dziś przeżyłam inwazję dzieciaków i mam serdecznie dość.
Jeden mnie tak zirytował, jak rzadko.

Cześć

Ja juz prawie skończyłam sprzatanie :-D

Myszko super , że się udała impreza, zazdroszczę. A co do Anety Zając to się nie dziwię, że unikała byłego. Nie lubię Włodarczyk. A jacy są Pazurowie na zywo ?

Kana daj znać po usg.

reklama
Cześć

Ja juz prawie skończyłam sprzatanie :-D

Myszko super , że się udała impreza, zazdroszczę. A co do Anety Zając to się nie dziwię, że unikała byłego. Nie lubię Włodarczyk. A jacy są Pazurowie na zywo ?

Kana daj znać po usg.

Czarek jest przystojniejszy na żywo. Edyta bardzo fajna i taka cicha dziewczyna. Powiem Ci, że większość ludzi które znam z tzw. "szoł biznesu" to normalni fajni ludzie. Są oczywiście wyjątki np. Magda Różdżka której się wydaje, że jest gwiazdą i ma w dupie "zwykłych szarych ludzi". Rafał Brzozowski i jego dziewczyna to samo. W ogóle mam niestety wrażenie, że całe pokolenie młodych gwiazdek i gwiazdeczek ma pojechane mózgi i wydaje im się, że są w Hollywood :-D Chociaż takie Mroczki to fajne chłopaki :tak:

Aaaaaaaaaa i podobno było mnie widać przez pół sekundy w tv :-D Normalnie macie sławną koleżankę :-p

Do góry