Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, przeoczyłam coś? Myślałam, że jeszcze nie wiesz kto mieszka w brzuszku.
. Gdzie ja mu kurę znajdę. Myślałam o klownie, ale czy mały na to pójdzie
. Mało czasu mi zostało na zorganizowanie czegoś, bo do piatku a dowiedziałam się wczoraj 

hEJAK
Zapominajko ja mam nadzieje,ze wiesz ,ze ja Ci nie odpuszcze tego zdjecia????????
Obiecuje meldowac sie, ale mam nadzieje ze moja cora nie ma innych planow niz mama i na razie nie ma zamiaru wychodzic
Zapominajka a kiedy ty masz usg...bo ja juz stracilam rachube z tymi wszystkimi wizytami naszych ciezarowek...i na fote i ja czekam

Witam i ja wieczorkiem,
tak czytam wpisy brzuchatek i chwilami sama chciałabym poczuć bąbelki w brzuchu i ruchy małej istotkiKanuś pewnie nie długo i Twoja kruszyna da Ci wycisk od środka
Bianka ma jutro bal i będzie księżniczką jak pewnie reszta dziewczynek:-)
Kumpela miała mi dziś przyniesć jedną tabletkę viagry na wypróbowanie;-)ale rozchorowała się bidulka i nie miała jak, ale w wolnej chwili zamierzam pójść na odpowiednie zakupy![]()
wszystkie dziewczynki chca byc ksiezniczkami a moja coreczka zaba
tzn nie, chciala byc kotem w butach, ale stroj w wypozyczalni byl niestety za maly, choc dlugo walczyla , ze jest dobry, pozniej byla dynia, skonczylo sie na zabie:-)
;-)

nawet już jeden strój Aurory kupiony i najważniejsze zeby suknia była do samej ziemi....
Fifi od poniedziałku w przedszkolu, mam nadzieję, że zbyt szybko nic nie przywlecze. U nas o balu jeszcze nie było mowy, więc rozmowy w co mój syn chce być przebrany dopiero przed nami

Normalnie mnie zatkało.