reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

OOO Kajka wróciła i od razu od rana krzyczy....

Ja dzisiaj zaliczyłam hurtownie dokupiłam kilka rzeczy dla Lenki, bo pora pakować się...i coś dla Julci i jak wróciłam jak się położyłam to dopiero wstałam...:zawstydzona/y:

reklama
a ja nic nie zalatwilam, przesadzilam trzy kwiatki, a teraz lenimy sie z Marianem..

ooo, musialam podjac decyzje w sprawie torta na wesele..

ktore odbedzie sie 6 lipca 2013...dalam sie przekonac S i reszcie rodziny, ktora stwierdzila ze halunie i ze wszystko bedzie ok..:szok::-D

hEJAK:)

Kajaczku super ,ze dalas sie przekonac:) ja tez mysle,ze bedzie wszystko si:)))

Madziu dokladnie melduj sie kochana melduj:)))

Myszko zazdroszcze zorganizowania..... moje lenistwo osiaga apogeum....;/ masakra....

Zapominajko ja mam nadzieje,ze wiesz ,ze ja Ci nie odpuszcze tego zdjecia????????

A u nas jakos leci....mis w pracy, Mari bawi sie w pokoiku, a ja wlasnie troszke sprzatnelam mieszkanko, bo moja mamcia ma nas odwiedzic... boli mnie w krzyzu nie wiem czy gdzies tam z tylu uciska mi bobaska czy jak...bo z przodu jej wcale nie czuc:p a ja juz sie tak nie moge doczekac jak bedzie sie wiercila i kopala....

Obiecuje meldowac sie, ale mam nadzieje ze moja cora nie ma innych planow niz mama i na razie nie ma zamiaru wychodzic:tak:

Kanus pewnie jeszcze ok. 2 tygodni i bedziesz czula baczka....

Moja wierci sie jak szalona...wczoraj skopala porzadnie tatusia:-D

Zapominajka a kiedy ty masz usg...bo ja juz stracilam rachube z tymi wszystkimi wizytami naszych ciezarowek...i na fote i ja czekam

KANUSIA, ja tam niewiele mialam do powiedzenie, bo wszyscy byli przeciwko mnie:szok::-D

MADZIK, jak to juz na zewnatrz, Ty masz sie nosic jak najdluzej!

Hej dziewczyny

Ja chyba nigdy nie wyzdrowieje, a oprócz tego wieczorem nie mogę zasnąć, wczoraj męczyłam się do 2:00.
Mati w piatek ma balik karnawałowy, a ja nie mam pomysłu na jego przebranie.

Kaja ale fajnie było się wprowadzać do nowego nie? To meblowanie, układanie :-D

AGACIU, fajnie, fajnie..ale ile jeszcze roboty to moje..
w czwartek jedziemy do umeå po reszte rzeczy, ja musze isc do siebie do pracy zaniesc zwolnienie..
takze jeszcze troche zanim odsapniemy

Witam i ja wieczorkiem,
tak czytam wpisy brzuchatek i chwilami sama chciałabym poczuć bąbelki w brzuchu i ruchy małej istotki:-p Kanuś pewnie nie długo i Twoja kruszyna da Ci wycisk od środka:-D

Bianka ma jutro bal i będzie księżniczką jak pewnie reszta dziewczynek:-)

Kumpela miała mi dziś przyniesć jedną tabletkę viagry na wypróbowanie;-)ale rozchorowała się bidulka i nie miała jak, ale w wolnej chwili zamierzam pójść na odpowiednie zakupy:-p

reklama
wszystkie dziewczynki chca byc ksiezniczkami a moja coreczka zaba:szok::-D
tzn nie, chciala byc kotem w butach, ale stroj w wypozyczalni byl niestety za maly, choc dlugo walczyla , ze jest dobry:-D, pozniej byla dynia, skonczylo sie na zabie:-)

Do góry