reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kaja rzeczywiście cena z kosmosu. Szukaj kogos innego na pewno znajdziesz.
Zapominajko ja też juz czekam na tę wiadomość i nie mogę się doczekać, a to jeszcze 2 tygodnie.

Czytałam kiedyś książkę "Arabska żona" teraz zabrałam się za 2 część "Arabska córka" - rewelacja. Okropne co te kobiety przeżywają, ale napisane jest to tak, że nie chce się przestac czytać.
Tez czytałam, bardzo polecam teraz juz wyszła 3 część "Arabska krew" . Też fajna, dalsze losy matki i córki.

A ja odebrałam Mateusza z przedszkola z gorączką, eh.I po baliku mamy.

Witajcie w ten deszczowy dzień.

Kaja no Ty panno młoda, zamiast na męża to na dj bedzie się patrzeć.

Ostatnia edycja:
Facet nie jest w moim typie :-D
Ale grunt, że Tobie sie podoba.

A nianie juz lepsze ceny mają.
Nie wiem skąd ci wyczarowali tę za 1200 zł

Tez czytałam, bardzo polecam teraz juz wyszła 3 część "Arabska krew" . Też fajna, dalsze losy matki i córki.

A ja odebrałam Mateusza z przedszkola z gorączką, eh.I po baliku mamy.

Witajcie w ten deszczowy dzień.

Kaja no Ty panno młoda, zamiast na męża to na dj bedzie się patrzeć.

...wariatki:-D
w moim typie jako facet tez nie, bo za ladny..
ale jako ze jestem estetka to do wystroju sali i zdjec mi pasuje;-)

a tak serio, to podobno najlepiej gra w calej okolicy i ludzie nie siedza ni chwili..to raz, a dwa, ze nie stosuje konkursow typu "czyje to kolanko" lub "jajko przez nogawke" bo tego bym nie zniosla, moglabym wyjsc z wlasnego wesela w razie czegos takiego:-D

Ale to się zawsze ustala, czy mają być te wszystkie atrakcje i gry weselne :tak:

Ja nie wiem dlaczego, ale cały czas myślałam, że wy pod Zamościem się weselicie, a nie pod Gorzowem:-D

Zapominajka ja tez tak myslalam:-D:-D:-D
raz jeszcze gratulacje córuni!!!!

a tak w ogole witajcie...u nas sypie, wieje, miecie, jakaś masakra za oknem....

mnie cos głowa pobolewa więc dzisiaj polezakowałam troche:tak:teraz pora brać się za obiad

Ale to się zawsze ustala, czy mają być te wszystkie atrakcje i gry weselne :tak:

Ja nie wiem dlaczego, ale cały czas myślałam, że wy pod Zamościem się weselicie, a nie pod Gorzowem:-D

no wlasnie, niby sie ustala, ale jak podzwonilam troche, po tych roznych kapelach to sie okazalo , ze mam cos z glowa , ze nie chce tego czy tego, ze to wesolo, ze to fajnie..
fajne mi fajnie, przepychac jakiemus dziadkowi jajko przez nogawke..:szok::-D

a co w ogole dzieje sie z Pyciolem..??

część babole

Kaja rozwaliłaś mnie tekstem,że Ci dj będzie do zdjęć pasował :-D:-D padłam :-D:-D
a teraz pokazuj babolu jaką kiecuchnę wybrałaś i buciorki :-p

Zapo gratuluję córeczki, ale Ci się parka udała :-)
A z działką działamy... kupujemy koło tych sąsiadów ale zupełnie inną niż wcześniej chcialiśmy.

Wszystkich chorowitkom zdrówka...moje dziecko od 4 tyg w przedszkolu nie bylo...bo najpierw byl chory, potem swieta, potem nowy rok ( mialam wolne) a teraz zas katarzycho i kaszel...:sorry2:

Kajak Ty to mnie telepatią wywołałaś :-D:-D

Dzien dobry mamuski:))))

A u nas sloneczko za oknem i delikatny mrozik:)

Wczoraj "podgrzalam " sobie moje zatoki, bo bol wieczorkime byl nie do zniesienia, a tabletek staram sie unikac jak ognia.... i dzisiaj jakbyspokojniej, nawet oddychalam jedna dziurka w nocy:))

Mariczka wlasnie sie obudzila i ogolnie nie wie czego chce, czyli standardowo....siedzi na lozku i mysli....:-D

Zapominajko kochana ciesze sie ,ze nadal corcia i ze wizyta udana:)))) i ja sama tez nie moge sie doczekac jak bede wiedziala na 100% ,ze pipcia:))) nio albo Kacperek:)))) z chlopcem to chociaz z imieniem nie mamy problemu:P

Kajaczku faktycznie bardzo "rezprezentatywny" pan, ladnie bedzie sie komponowal na tle zdjec :)))) hahaha a co do opiekunki to szkoda slow....wyczula pipa kase i chciala naciagnac jak sie da....masakra.... co za ludzie kurka...... spokojnie znjadziesz kogos o ponad polowe taniej... a mysle,ze jak komus kto chce 5-10zl za godzine dasz nawet 20 jakbys chciala to Ci te dzieciatka pod niebiosa wypielegnuje:))))))

Zanplo
dobrze ma ten Twoj szefcio z Toba.... niech trzyma taka pracownice co nie ucieka od razu na l4 :))))

Agaciu zdrowka dla Matiego:**** no i jak Ty sie czujesz? lepiej?

Madziu dopoczywaj mamusko....no komu jak komu ,ale Tobie sie nalezy!!!

no wlasnie, problem z kiecka..bo tej na ktora jestem napalona..szkoda przerabiac bo pozniej jej nie sprzedam..
a w rozmiar 36 to ja sie raczaej nie wbije:-(
miala byc na 2014..

mam dwa nowe typy i znalazlam krawcowa ktora mi kazda przerobi

macie tu:

13569_1319813041_4eaabfb1b5d80.jpgstylowi_pl_moda-damska_2106140.jpg

a ta trzecia to ta w ktora sie pewnie nie zmieszcze , nie ma 38..34 i 36

a jeszcze jest opcja, zeby uszyc calkiem od nowa i wtedy dol napewno bylby od tej drugiej, a gore sie wymysli

Załączniki

• d028be2a11fe50b9813780e9ccd9ab37.jpg
    d028be2a11fe50b9813780e9ccd9ab37.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry