reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a do rozm 36 po ciazy z marysia jak dlugo wracalas? ( o ile musialas wracac :-D chudzinko )

cztery miesiace...a mam do dyspozycji dwa:-D

KANUSIA, no mi tez..

przejrzalam wszystkie wypozyczalnie juz nawet, nic nie znalazlam co naprawde by mi sie podobalo, co by mnie zwalilo z nog..
carolina herrera ma piekne suknie, ale ceny..nie dla nas

albo ta np..tylko cena , mieszkania:-D

Look-8-266x400.jpg

Kaja a nie masz jakiejś zmyslnej krawcowej, która ci uszyje podobną lub taką samą i dopasuje np na tydzień lub dwa przed ślubem?

Pyciol jak ja ci zazdroszczę.
Pokaż fotki!

Kaja a nie masz jakiejś zmyslnej krawcowej, która ci uszyje podobną lub taką samą i dopasuje np na tydzień lub dwa przed ślubem?

Pyciol jak ja ci zazdroszczę.
Pokaż fotki!

no wlasnie mam! i do tego mieszka pare km stad i mowi , ze nawet z maszyna do mnie przyjedzie:-)

albo mowi, zeby kupic cos co ew przypomina to co chce a ona zrobi tak jak tylko bede chciala

i to polka do tego calego szczescia..

w przyszly weekend zaprosilam ich z mezem na kolacje!

kAJACZKU TEZ LADNA.....tylko jezeli chodzi o mnie to ja i obcasy to tak kiepsko sie mamy do siebie, a jeszcze do tego to zwężenie w nogach i leze jak dluga...:p hahaha

Tamta drua jest jak dla mnie przepiekna:) delikatna ,ale ten rozporek taki z zadziorem:)

No ta ostatnia wygląda na mega niewygodną. Za wąska wg mnie.
Ja bym Kaja skorzystała z tej krawcowej. Może dużo nie weźmie.

Kana a u was lepiej? Kamil pracuje?
A na ból zatok polecam inhalację np z rumianku. Pięknie oczyszcza!

jeszcze myslalam tak:
to jest suknia pronovias
i gora by zostala, a dol zeby mi przerobila na taki nieco mniejszy, w sensie mniej zamaszysty i z tymi rozpierdakami jak w tej drugiej

2902949605.jpg

albo dala szarfe kolorowa np..jak w tej waskiej

no, tylko, ze te kiecki to pieknie wygladaja na wysokich modelkach, a ja bede kulka, ktora jak pchnie od drzwi do kosciola , bedzie sie turlac az do oltarza:-D

Ostatnia edycja:
Zapominajko .... no Kamil pracuje pierwsze pieniazki dostanie w piatek ,a potem co dwa tyg.... praca w cieplym bo maluje tylko duzo na kolanach i na Down Town w Toronto, wiec Kamil okolo 1,5 godz dojezdza najpierw autobusem pozniej metrem....

ale jest ok....:) jak juz bedzie na bierzaco to musi byc dobrze...ajwazniejsze,zeby te chorubska juz odpuscily :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry