reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Za miesiąc to ja liczę że już będzie nas więcej....zobaczymy co powie mi pani doktor na najbliższej wizycie:tak:

my po bilansie...i szczerze to bardzo cieszę się ze zmiany przychodni, pani doktor bardzo dokładnie obejrzała i posprawdzała Jule...ważymy 16,5 kg i mamy 110cm...poza tym wszystko w normie
yes2.gif
yes2.gif

po bilansie pojechaliśmy odebrać moja niespodziankę urodzinową
ninja9ab.gif
i zaliczyliśmy super zabawy na wielkim placu zabaw....a że pogoda na wieczór zrobiła się całkiem fajna to Jula poszalała i pobiegała...a teraz padła:-D

Rzeczywiście czas leci, za chwilę urodzimy więc dziewczynki kolej na następne mamusie :-)
Pogoda fatalna, śnieg, deszcz, wszędzie woda ze śniegową brają, brrr
Jutro odwiedzamy Kraków, mamy wizytę, a potem odwiedziny u jednego wujka i drugiego więc dzień zapowiada się intensywnie. Oczywiście już zapowiedziałam mężowi że tym razem wstepujemy do Ikei bo musze kupić niezbędne drobiazgi ;-)

dzień dobry...u nas leje:crazy: a szaruga za oknem mnie przytłacza....wyłączyłam sobie dzisiaj budzik i kopniak Lenki obudził mnie przed 8 więc do przedszkola jeszcze zdążyłyśmy....

ide dzisiaj na przedpołudniowy seans do kina na Bejbi Blues...byłam na Sępie-polecam
korzystam póki moge...:-D:-D

Zanplo powodzenia na wizycie i udanego wypadu do krakowa i Ikei oczywiście tez...

Madziu po seansie powiedz czy film wart obejrzenia , zajawki ma interesujące ale one zazwyczaj są interesujące :-p
Wczoraj spędziłam kolejny babski wieczór na mieście , więc zrelaksowana jestem.
Snieg u nas nadal zalega więc jest szansa ze pod koniec tygodnia na sanki wyjdziemy.
Zanplo udanych zakupów w ikea! Jak ja się ciesze do dziś że ten sklep mam u siebie hihh

reklama
Hej

My wczoraj zawiezlismy dziewczynki do tesciów na noc. Jakos z oporami i niechętnie no ale nie mozemy siedziec ciągle z nimi bo oszalejemy. Wyszlismy z przyjaciółmi do kina na ,,Sępa,, i do chinskiej i dzis czuje ze mimo wszystko potrzebowalismy tego. juz nie pamietam kiedy wstalismy o 9-tej. Zaraz po nie jedziemy, chociaż mąż namawia mnie zeby odłozyc to na późne popołudnie:-p.

Dobra ide powkuwac troszeczke póki spokoju chwila:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry