Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miała któraś z Wa coś takiego, bo kurcze zaczęłam się martwić. Mówię Wam, normalnie po 30-tce się posypałam. Ostatnio tak się załatwiłam przed 18-stką, wiec teraz mam powtórkę z okazji okrągłej rocznicy wieku 

Anuska witaj.
Vive zdrówka dla ciebie, bo widzę, że wirusy wam nie odpuszczają... A na problemy z pęcherzem jest sporo środków, ale jak już się krew pokazała - pobiegłabym do internisty.
Ja mam w końcu projekt kuchni. Ale oczywiście wymaga przeróbek instalacji. Zabili mnie tym. Tak to ja sama potrafię ;-)
I identyczną kuchnię w kształcie no moich ulubionych frontach ( z Ikea oczywiście) mogę mieć za połowę tego co mi policzyli.
W środę przychodzi jakiś cudotwórca od rurek i powie co można i za ile.
A jak się pozytywnie wyrazi, to sama sobie kuchnię poskręcam
Jestem podła...
i zmartwie cie, bo hydraulika nie jest tania
nie wierzyłam, ze jakis malutkie rurki i srubki mogą tyle kosztowac
.
.
Nie wiem czy próbowałyscie, nie jest tani ale juz kilka osób chwaliło, wiec zakupiłam. Biore dawke uderzeniową
czyli sztuk dwie i potem jeszcze po jednej i nawet kataru nie miałam
.
.
.
mnie próbują dopaść walczę ale nie wiem czy dam radę....
nienawidzę przez to zagospodarowanych poddaszy ...
My musimy przerobić komin w kuchni i rury od gazu ale zabieramy się za to jak sójki za morze.......
..a u mnie minus dwa, terererere
nie znam rodzenstwa ktore od malego byloby zgodne, te chwile zgodnosci sa raczej krotkie..