reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie...ja już na nogach, odebrałam już bilety na koncert majki jeżowskiej...jutro idziemy:-D:-Dciekawe czy Julci spodoba sie??
teraz pora na śniadanko...

Tygrys u mnie twarożek z papryką i kanapeczki....

Zapominajka...moja gin to ordynator na porodówce więc myślę że nie będą robić problemów...

Hej:)

Kana u Ciebie za chwilkę już połowa:szok: O matko kiedy to zleciało...

Zapominajko no troszkę przerabiamy mieszkanko....burzymy ściany,stawiamy nowe....trochę tego jest;-)

na jakim chłopie że niby siedzę....:szok:
dwa razy dziennie cholira chyba wystraczy co ???? :szok::-D

z działką....hmmm nie wiem sama już co robić....czekamy teraz na decyzję z banku.

ale bym się zdrzemnęła :)

aJ dzien dobry kochane:)

Obudzil mnie nasz superintendent czy jakos tak, odkurzajac hole o 8:20... oszaleli....
a jeszcze ma chyba jakis zlom z czasow polskiego PRL bo chodzi jak traktor:P

Oj my właśnie zaliczylysmy sniadanko, pomodorki, jajeczko i chlebus z twarozkiem:))) plus herbatka:)

Na obiadek nie mam jeszcze pomyslu....wczoraj na lipcowkach ktos zapodal temat racuchow i tak sie nakrecilam ,ze jutro sobota z racuchami u Kany:)

Aniu no jeszcze troszke i polowa....:) mimo nerwow itp staram sie cieszyc ciaza, bo uswiadomilam sobie,ze to moja ostatnia....wiec coz mi zostalo:) hahaa No to niezle swoja droga remontujecie:P hahaha

Pyciolek no to dajesz kochana.... dwa razy dziennie.....ja nie wiem czy jeszcze pamietam jak to sie robi:P hahaha

Tygrysku gofry....oj zjadloby sie... hahaha a jak Fifi i jego "ała" ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry