reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ale chodzi o magikow od kuchni czy tych od przerabiania hydrauliki???

Jednych i drugich. Kuchnia z frontami i montażem wyszła jakoś 12000 bez sprzętów, zlewu itp.
Złota rączka za rurki i kilka kosmetycznych rzeczy ponad 2500 zaśpiewał
A w tym materiałów nie ma.

No i Adam stwierdził, że nie wywali takiej kasy bo za kuchnię 6m2 to dużo.

Ja nie wiem skąd ci ludzie takie ceny biorą...

Tygrysku nie szalej:p hahaha to jest moja ostatnia hahaha będę się starała juz więcej z misim nic nie zbroic....:P hhahaah chociaż patrząc na Mariczke to całkiem fajne nam te dzieci wychodzą:p hahahha
Ciesze sie ze Fifa ma sie dobrze.... jejku strasznie mnie stresują takie wypadki, mam od razu przed oczami Mari i te rozciete glowy...;/

Zapominajko ja sie moze nie znam ,ale wydaje mi sie ,ze to faktycznie duzo.....:zawstydzona/y:

Kana Mari jest tak cudna, że byłoby szkoda genów. Nie mogą się marnować ;-)

Kana no dużo. Tym bardziej, że oni nam żadnego cudu nie stworzyli w tej kuchni. Ot przeciętny projekt i zwykła zabudowa.
Zresztą nie wydam tyle kasy! Nie oszalałam.

Tak tygrys 12 000 + te instalacje
czyli 12 000+ 2500+ sprzęty+ materiały (typu nida, kafle)
spokojnie ze 22 000 wyjdą.

Ostatnia edycja:
Na razie kombinuję tak, żeby nie były te przeróbki konieczne. I wychodzi ze sprzętami ok 5000, tylko, żeby ne było za wesoło mam na jednej ścianie niestandardową szerokość blatu - więc kolejny klops.
W niedzielę przychodzi kolega, który dobry jest w stolarce, może mi coś wymyśli.

Kaja a wasza kuchnia to też Ikea?

A oprócz zmywarki co jeszcze wymieniasz z.agd?? Jak maszznajomego stolarza to pewnie z blatem nie będzie problemu .
Tak piszecie o tych remontach.i sama bym też u siebie coś przerobila:)
Agacia a ci z waszym kredytem ? Bank już dał odpowiedź???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry