reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanus zdróweczka dla Mari...niech walczy malutka!!!!

Zapominajka u nas miłość była od pierwszego spotkania...
ale moze spróbuj z prezentem...Jula sama wybrała prezent dla Lenki i teraz za każdym razem jak mała cos popłakuje przybiega z tym kwiatuszkiem i włącza jej pozytywkę a jaka radość jest jak Lenka uspokaja się:-D:-D
Lenka oczywiście też miała prezent dla Julci...

super Matylda rośnie...aż nie dowierzam że u Ciebie to już sama koncoweczka....
a jak sprawa cc...wszystko już ustaliłaś??jesteś zdecydowana???

Myszqa kciukasy trzymamy...

Agacia tez mam odczucie że zabierają dzieciństwo dziecku

Hej

Zapominajko super wiadomosci z wizyty. Malutka juz nie taka malutka;-)pewnie na finiszu koło czwórki osiągnie:tak:.

Kana cierpliwosci i spokoju w nowej sytuacji:tak:oby brat sie sprawował;-)a Mari zdrówka....no i czekam na wiesci z usg:tak:.

Madzieńko zazdroszcze relacji miedzy siostrami, my mielismy ,,przeprawe,, z hani zazdroscią:zawstydzona/y: Chociaż Hania do dzis pamieta i wie, ze czarnego kotka przywiozła jej Zuzia jak sie urodziła:-) i nawet zabrala go do przedszkola gdy mieli przyniesc ulubioną zabawke:tak:.

U nas leci...w sobote Zuzia dmuchała świeczki..ach jak ten czas biegnie nieubłagalnie...dobrze, ze z Zuzi taki pieszczoszek to mam namiastke niemowlaczka;-),ale czuje, ze ten czas w naszym zyciu mija bezpowrotnie...ach juz nie marudze:-p. Dzis spędziłam miły dzien z mamą i Zuzią, a jutro jakieś porządki chyba zarządze...jeszcze nie wiem jakie ale mam werwe:-D

A kochane dziekuje za troske... Mariczka praktycznie od rana bez podwyzszonej temperatury... Katarek jest, ale poza tym raczej ok... Szaleje, broi i ma apetyt jak zawsze:) także nie jest zle...co mnie bardzo cieszy:)

Madziu kochana super ze sie Julka tak opiekuje siostrzyczka:) słodkie to:) oby tak juZ zawsze było:)

Myszqo kciuki będą zaciśnięte, a można wiedziec na jakie stanowisko?
Madzienko mam nadzieję, że u nas siostrzana miłość też zaiskrzy. Muszę też pomyśleć o tych prezentach.
Zapominajko Matylda już robi się duża, pewnie daje Ci popalic w brzuszku.
Ja dzisiaj mam wizytę więc biorę pół dnia urlopu i potem na zakupy. Jak nic nie kupię to będę zła bo drugi raz nie chce mi się chodzić po sklepach, a pogoda jest taka ładna, że az mi się dzisiaj chce. Tylko nie wiem co mąż powie na moje dzisiejsze wydawanie kasy :-D Przy okazji poszukam Mai butów, żeby później juz tylko przymierzyć i kupić.
Jestem dzisiaj pozytywnie nastawiona do życia, chociaż w nocy dręczyły mnie koszmary :confused:

Dzień dobry....ale cudne słoneczko....życzę wszystkim miłego dnia

Zanplo powodzenia na wizycie i udanych zakupów...

Kanus super że Mari wraca do zdróweczka...

Cześć;

Kana super, że Mari lepiej!

Madzienko ja zdecydowana na cc, po Wielkanocy będę się pewnie umawiała :szok: Czas mi zapiernicza jak nie wiem.
A pomysł z prezentem dla dzidzi super!!! A co Lenka dla Madzi miała?

Zanplo &&&&

Anoli ja pamiętam, że Hania zazdrosna strasznie była. Mam nadzieję, że u nas nie będzie takich bojów.

reklama
witam u nas boskie sloneczko świeci za oknem , az się chce na dwór wychodzić.
Wczoraj kupiłam dziecku buciki na wiosnę i pare rzeczy na UWAGA lato:zawstydzona/y: jest już tyle fajnych fatałaszków że aż się chce wszystko kupować:cool2:
a z mniej radosnych wieści Filip po świętach idzie do szpitala na zabieg z siusiakiem niestety....mieliśmy wybór przed świętami ale mąż po ma tydzien wolnego więc będzie mógł z nim zostać bo ja jako że to będą moje pierwsze dni w pracy wolnego brać nie będę...i to mnie najbardziej przeraża....najchętniej to bym wlazła na sale operacyjną.....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry