Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale podobno w przyszlym tygodniu ma wrocic konkretna zima:-( Mam nadzieje, ze prognozy sie nie sprawdza. Po raz pierwszy nie klade dzis Zuzi na popoludniowa drzemkę, zobaczymy czy wytrzyma do wieczora. Zapisalam Filipa na obiady na przedszkola. Panie go pochwalily, ze pieknie wszystko zjadl. A w domu moj syn moiw do mnie "mamusiu panie z przedszkola gotuja troche bardziej dobry obiad niz Ty"
To mi syn pojechal
Super, ze Julcia kocha Lenke i nie jest zazdrosna. U nas na poczatku tez bylo super, a teraz jest roznie. Raz sie kochaja a raz sie bija

ale prezent dla Julki był przez nią wymyślony/zamówiony

Więcej nie wiem. Mój brat który pracuje w mercedesie zadzwonił wczoraj rano żebym mu przysłała cv bo szukają dziewczyn to wysłałam a wieczorem zadzwonili z zaproszeniem na rozmowę. Od czegoś trzeba zacząć, bo już na głowe mi wali od siedzenia w domu. Niby coś tam dłubię przy tym naszym biznesie ale mam dość pracy z samą sobą 

Niezłe jesteśmy!Zapominajko kuchnia skończona?12 000 postówNiezłe jesteśmy!
Ja dziś miałam gościa i jestem nagadana i zmęczona. Chciałam zmywarkę uruchomić, ale chyba poczekam z tym do jutra...