reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesć grudniówki;

Madzienko mam stresa, a do tego jakaś bez humoru. Nie wiem czy zdążę i w ogóle jakoś tak.

Kaja może chcesz mnie ogarnąć brutalnie i do pionu postawić?

Pyciolku gratuluje daty!!!;-)

Zapominajko to córcia będzie z pod znaku baran - ciężki przypadek :-D:-D, wiem po sobie - będzie bardzo uparta w dążeniu swoich marzeń;-)

Ja też baran, więc wiem co mówisz. Może być ciężko ;-);-)

Zanplo może czas pomyśleć o odpoczynku?

A w zmianę aury jakoś super nie wierzę. U mnie ciągle jakieś śniegi, śnieg z deszczem itp. Podobno jakiś niż polski się pojawił i lato też będze ble.
Wczoraj kupiłam małej kombinezon...

reklama
czesc kochane ....:-)
a mnie złapało jakieś cholerne przeziębienie, gardło drapie i boli, katar jak stąd do Hondurasu, i jakaś przymulona jestem ogólnie :sorry:
Zapominajko jednak kupiłaś, zobaczysz,że nie będzie Wam potrzebny :rofl2:
Zanplo kiedy zamierzasz już posiedzieć w domku?

Alex ma tańce w przedszkolu i jest super zadowolony. Prowadzi je dziewczyna ze szkoły tańca i bardzo ją dzieciaki lubią. Najlepiej jak przychodzi po tańcach do domu i jak pokazuje układy to sikamy ze śmiechu...:-D

Kanusia a Ty jak tam ? Widziałam ,że u Was wiosna ;-)
Kajak a Ty napisałabyś czasem coś kobitko...:-)
Tygrys i nie napisałaś w końcu jak w pracy...
Asiulkaa jka tak dalej pójdzie to spotkamy się dopiero w 2014 roku :-D jak dzieciaki ????

Ściągnięte z fb :-D:-D:-D:-Dna poprawę humoru

W maju ma być ponoć tak ciepło, że da się chodzić w klapkach po śniegu :)

Zapominajka
nie wierzymy w takie prognozy amerykańcy zapowiadają falę upałów:tak::tak:i chcemy im wierzyc...

Pyciołku zdróweczka...kup Coryzalię homeopatyczną bardzo pomaga na katar, rób inhalacje z tymianku, na gardło Homeogene i powinno pomóc

Zanplo dobrze że dzisiaj już z brzuszkiem wszystko ok....

Kanuś zazdroszczę zielonej trawki i Mariczki bez czapki:-)

Renia STO LAT BaBeczko!!!!!

Ostatnia edycja:
Madziu Ty to jesteś moim prywatnym lekarzem...z domu nie muszę się wychylać by wiedzieć co mąż ma w aptece mi fundnąć...:-D:-D:-D dobra jesteś....:-D:-D:-D

co łykacie kobietki ciężarne ?
ja wcześniej ( jeszcze przed ciążą kwas) a teraz tak od dwóch tygodni same witaminki...Femibion...ale kwasu już nie łykam bo jest w tym zestawie...

Witam sie z kawka Babeczki;-)

Pyciolku ciesze sie, ze z fasolka wszystko dobrze. Data super, prawie w moje urodziny, ale kiedy malenstwo zdecyduje sie wyjsc to sie okaze;-) Ja mam nadzieje na spotkanko w najblizszym czasie, jak tylko pogoda sie poprawi. A dzieciaki? Filip juz ok, w srode dostal zgode od pani doktor na pojscie w poniedzialek do przedszkola. A z Zuzia dziwna sprawa, niby nic jej nie jest, ma lekki katarek, ale nad ranem miala goraczke ponad 39st. Na razie poki co spokoj.

Zapominajko
a czemu tak szybko masz to cc? Na kiedy Ty w koncu masz termin? A malutka sie przekrecila jednak, szkoda, widocznie ma jeszcze sporo miejsca. Ja tez mysle, ze kombinezon nie bedzie potrzebny:tak:

Madzienkio
ehh rozmarzylam sie widzac to zdjecie:confused2: Jak ja bym chciala zalozyc na siebie i dzieciaki w koncu cos lekkiego.

Zanplo ja tez mysle, ze pora zaczac mysle o odpoczynku od pracy. No chyba, ze jeszcze nie chcesz. A Maja na pewno bedzie zachwycona tancami.

Ostatnia edycja:
Według OM na koniec kwietnia, ale Matylda z USG od początku starsza. Cięcie po skończonym 38 tc. Czyli normalnie.
A Ona miejsca właśnie ma mało już. Lekarz mówił, że rzadko się maluch tak okręcają. Choć ja mam wrażenie, że ona dziś znowu inaczej ułożona. Czkawkę ma i jakby z boku głowę miała. A boli przy okręcaniu niesamowicie. Mam nadzieję, że się nie okręci pępowiną...

reklama
Ja myslalam, ze cc robi sie jak najblizej terminu, ale przeciez nie znam sie na tym. W sumie Matylda ma juz sluszna wage, choc waga wg usg nie do konca jest wiarygodna. Z malutka na pewno wszystko dobrze, nic sobie nie wkrecaj;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry