reklama

Grudniowe mamusie 2008

My po kontroli bioderek, wszystko ok...Lenka dzisiaj cały dzień śpi, czyżby to działanie niepożądane szczepionki - spotkałyście się z czymś takim....

Zapominajka to prawda czas leci...już prawie dwa miesiączki razem a za oknem cały czas zima

reklama
Hej

Zapominajko w przyszłym tygodniu ma być już +7 a od następnego poniedziałku po +16 +20 :-) Więc może obedzie sie bez kombinezonu :tak:

A ja nie mam butów na wiosnę :szok:

Reniu zazdroszczę efektów diety, ja po świetach mam znowu 58 :-(

Agacia na mnie już krzyczą że za dużo schudłam bo przy wzroście 170 jestem chudzina a mnie marzy się 55:zawstydzona/y:

Kanuś ja sobie obiecałam że jeszcze się zobaczymy w tym roku jak dobrze pójdzie... będziesz mieć gościa z USA ... haha
sprawdziłam ode mnie do ciebie jest 7.5 godziny jazy samochodem więc jak wsiąde do auta po pracy w piątek to w nocy dojade haha

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. U nas tez sniegu jakby to srodek zimy byl, ale ciagle mowia, ze od poniedzialku co dzien to cieplej. Oby im sie te prognozy sprawdzily. Ja jestem dobita i to nie tylko pogoda. Zuzia od wczoraj zasmarkana i z niewielkim stanem podgoraczkowym. Albo to oznaka zblizajacej sie ospy albo zarazila sie od dzieciakow szwagierki podczas swiat, bo one zaziebione byly. Szkoda, ze nikt mi o tym nie powiedzial, bo gdybym wiedziala siedzialabym z nimi w domu, bo chorob mam juz po dziurki w nosie. Zapominjako moze sie nie znam, ale przeciez ulozenie posladkowe to ewidentne wskazanie do cc, wiec dlaczego masz za nie placic? Reniu jesli dobrze sie czujesz z taka waga to nie przejmuj sie opinia innych. Ja przy wzroscie 164cm waze 48-49 kg i tez wszyscy mowia, ze jestem za chuda, a mi dobrze ze soba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry