reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko proszę :-) 20130619_152747.jpg

Załączniki

• 20130619_152747.jpg
    20130619_152747.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 61
Dzien dobry;-) U nas afrykański upał. Rano o 8.30 jak zawoziłam Filipa do przedszkola bylo 30st w cieniu. Rozłożylam dzieciakom mały basen na tarasie i są wniebowzięte, bo w domu siedzieć nie chcą, a na jakiekolwiek spacery czy zabawę na świeżym powietrzu za gorąco. Dopiero wieczorem można odetchnąć. Zebrałam się w końcu i wymyłam wczoraj resztę okien, a styrana byłam jakbym pól pola przekopała:sorry: Jeszcze tylko firanki i zasłony muszę wyprasować i powiesić. A zaraz zabieram się za lepienie pierogów:tak:

Kana
jeszcze chwila i Ty bedziesz miala Maję po drugiej stronie brzuszka:tak: Podobno drugie dzieci rodzi się wcześniej, choć u mnie się nie sprawdziło, bo Fifi urodzony 3 tyg przed terminem, a Zuzia 4 dni po.

Myszqo
super:tak: U mnie kiepsko z manualnymi zdolnościami. A z drugiej strony tatuś nie zasłużył na jakikolwiek prezent:sorry:

Dzień doberek :-):-):tak::tak: Wreszcie mamy słoneczko i ciepełko:cool2: i oby jak najdłużej :tak::tak::tak::tak: Natka już się wyszalała na trampolinie. Jutro już ją chyba wyślę do przedszkola bo kaszle już tylko jak się zmęczy.

Myszqo super pomysł na prezent:-) M od dziewczyn dostanie praktyczny prezent bo narzekał ostatnio że portfel mu się rozwala;-):-D

Asilko odgapiłam od Ciebie i też dziś będę myć okna:-)

Miłego dnia dziewczynki i korzystajcie ze słonka bo podobno w przyszłym tygodniu ma się ochłodzić:-(

Zapominajko - szablon robię sama. Strasznie dużo roboty. Wzór wydrukowany na normalnej kartce przenoszę na tekturę, po prostu rysuję po liniach ołówkiem i wzór odbija się na tekturce. Potem nożykiem do tapet wycinam to co niepotrzebne i powstaje szablon. Potem za pomocą gąbeczki nakładam farbkę do ubrań. Zdejmuje szablon, czekam aż wyschnie i jeszcze to trzeba wyprasować. I gotowe :-D Nie wiem czy widziałaś na fb fotę Janosika w koszulce z orłem - też robiliśmy sami. Mamy jeszcze dużego orła, takiego na koszulki dla dorosłych :-) Jak M. leciał do stanów postanowił zrobić swoim znajomym niespodziankę i przywieźć im koszulki z orłem. Zrobiliśmy ich ze dwadzieścia. Z białym i z biało-czerwonym orłem.

My dziś mamy piknik rodzinny w przedszkolu. Muszę jakieś ciacha zrobić :-)

Witajcie my po spacerku na szczęście pogodę znosimy nieżle...

NIE NARZEKAĆ, LAŁO I BYŁO ZIMNO JĘCZAŁY I TERAZ ZNOWU!!!!!
NIECH GRZEJE ILE WLEZIE

Myszqa super koszulka
Idziesz na trening z Ewą Ch.w sobotę?

Kanuś trzymamy kciuki...rany to już:-)

Zapominajka, zanplo jak dziewczyny znoszą upały...?moja póki co dobrze....

Hejka

Wcieło mnie troszke, ale mąż wyjechał i musiałam sie troszke zorganizowac. Koniec słodkiego lenistwa:-p. Do tego egzaminy jeszcze miałam, ale juz po sesji:tak:.

U nas tez upały, dzis 34 stopnie. Dziewczyny ciagle w basenie:tak:

Dzien dobry mamuski:))) Ja wiem, ja wiem ,ze to juz ,ale szok....po prostu szok....jak wchodze i czytam ,ze kolejny maluszek jest z nami:) U mnie jakos sie raczej na wczesniejsze rozwiazanie nie zapowiada... brzuzek niby nizej ,ale nie jakos strasznie, mała sie wierci , przesuwa w najlepsze...tylko pachwiny ciagna mnie niemilosiernie no i to siusianie....masakra.... Kupilam sobie w koncu kosmetyki, jeszcze tylko zel do higieny intymnej mi został, bo tutaj o jakis dobry ciezko...;/ U nas tez sloneczko, ale nie upalnie....okolo 20-25 stopni....ciesze sie ,ze w tym roku poki co ta pogoda jest w miare łaskawa jak na ten czas...bo przy 30-35 bym umarła..... We wtorek wraca moja mamcia....w koncu....Majeczka chyba czeka na babcie:)))) Jejku no i my tez jeszcze zadnego prezentu dla tatusia nie mamy....trzeba cosik wymyslic...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry