Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No czas już chyba, 2 połowa czerwcaBoże Boże Lipcówki się rozpakowują....juz .....dzisiaj urodziły nam się trzy dzieciaczki... i pierwsze baby sn.... szok...
Jejku jak ten czas zleciał![]()

Kupiłaś ten papir do naklejania, czy farbami działałaś?
Jeszcze tylko firanki i zasłony muszę wyprasować i powiesić. A zaraz zabieram się za lepienie pierogów
Podobno drugie dzieci rodzi się wcześniej, choć u mnie się nie sprawdziło, bo Fifi urodzony 3 tyg przed terminem, a Zuzia 4 dni po.
U mnie kiepsko z manualnymi zdolnościami. A z drugiej strony tatuś nie zasłużył na jakikolwiek prezent

Wreszcie mamy słoneczko i ciepełko
i oby jak najdłużej 

Natka już się wyszalała na trampolinie. Jutro już ją chyba wyślę do przedszkola bo kaszle już tylko jak się zmęczy.
Nie wiem czy widziałaś na fb fotę Janosika w koszulce z orłem - też robiliśmy sami. Mamy jeszcze dużego orła, takiego na koszulki dla dorosłych :-) Jak M. leciał do stanów postanowił zrobić swoim znajomym niespodziankę i przywieźć im koszulki z orłem. Zrobiliśmy ich ze dwadzieścia. Z białym i z biało-czerwonym orłem.