reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cyprysiowa daj znać jak wrócisz co u maleństwa:-) Ja dziś muszę zadzwonić do mojej ginki i przełożyc usg z 27 maja n ajkiś inny termin...mam nadzieję, że to będzie troszkę wcześniej tsrasznie Wam zazdroszczę słuchania bijących serduszek Waszych pociech:tak: Smam też juz bym chciała się dowiedzieć co słychać u mojego brzdąca, popatrzeć jak wyma****e rączkami i nóżkami i usłyszeć jego serduszko:-D

Wrócilam!! Malenstwo jest cale i zdrowe. Mam nagrany filmik i 2 zdjecia. Tak fika, rusza pupa smiesznie i wklada lapki do buzki.
Ma 4 cm co daje 12 tydz. Termin z usg jest 8.12 na pierwszym usg byl 16.12 a teraz 6.12!!!! Tak rosnie mój maluszek. Aha i z tego co mozna wnioskowac bardziej chlopaczek
icon_smile.gif
Ale jescze nie wiadomo tylko mi cos pokazal co moze byc pisiakiem a i wagina taka rosciagnieta wiec mowi ze narazie nie moze powiedziec.
Tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję ci z calego serduszka:-) to teraz już mam nadzieje, że będziesz spokojniejsza i nie będzies zstresowac siebie i malenstwa nie potzrebnie;-) No i gratuluje filmika z usg:-D

Czesc wszystkim kobietka przy nadziejii :-) ja rowniez mam juto 2 usg o 13.45, dzidzia ma juz 11 tyg, mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku, juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze groszka na monitorze, to takie niezwykle przezycie dla przyszlej mamusi :-), Wam tez zycze oby wszystko szlo po Waszej mysli, i duuuzooo zdrowka, do jutra, napisze po wizycie:-) trzymajcie kciuki, papatki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry