reklama

Grudniowe mamusie 2008

No i Gratulki Cyprysiowa:-)

A ja zobaczę co z tym cisnieniem bo nie jest ok.
Raz 160/70 raz 123/83.
Gin mówi , że to nie jest przez ciążę:-(
A ja jeszcze źle się przez to czuję.

reklama
A ja się muszę pochwalic, że słyszalam już serduszko mojej 11 milimetrowej fasolki:)
Bije jak oszalałe:)
Następna wizyta niestety dopiero za miesiąc:( Znowu trzeba tak długo czekac, żeby wiedziec czy wszystko ok:)

Cyprysiowa, Agatkas - super, że same dobre wieści :) Oby tak do końca! Ja mam wizytę jutro, podejrzymy, co tam u maluszka słychać.

Placówke chyba mialas na myśli :-D Przepraszam ze łapie za słowka ale rozbawilas mnie strasznie :tak:

:-D:-D:-D to sie popisałam :-D
kiedys wypaliłam zamiast zaspanych to wyszło mi zasapanych ale palcówka :-D sama sie z siebie uśmiałam !

Dziewczyny napiszcie mi czy wstajecie w nocy do wc? Ja non stop sikam, robie o 1.30 i juz o 5 sie budze z bólem podbrzusza i musze szybko leciec.
I jescze strasznie sie mecze. Tez tak macie ze ak gdzies idziecie to szybsze tempo i zadyszka?

ja tez pobudki nocne mam na wc ! ale zaraz lece bo gin mnie nastraszył trzymaniem pęcherza pełnego !

Witam się serdecznie, mam pytanko czy któraś zwas miała opryszczkę wargową, bo mi dziś wyskoczyła i się troche martwię.

ja myślałam że to opryszczka ale chyba to było co innego bo po dwóch dniach smarowania maścią zlazło ! W aptece na pewno dadzą Ci cos dobrego ! Mi np zovirax nie pomaga wcale i zawsze biorę maść z innym składem niz zovirax !

Okruszek 1 czym się przejmować farbowanie włosów nie szkodzi maleństwu...ja tez mam juz spory odrost i mam zamiar sie ich pozbyć .Pozdrawiam:-)

no podobno po I trymestrze to juz bez obaw mozna farbować ! Jak nie przeszkadza taki zapach to chyba ok ! Ja jestem z gatunku panikar i w pierwszej ciązy ze strachu to nawet włosów nie obcianałam dopiero pod koniec II trymestru nie wytrzymałam juz i sie przemogłam !

Wrócilam!! Malenstwo jest cale i zdrowe. Mam nagrany filmik i 2 zdjecia. Tak fika, rusza pupa smiesznie i wklada lapki do buzki.
Ma 4 cm co daje 12 tydz. Termin z usg jest 8.12 na pierwszym usg byl 16.12 a teraz 6.12!!!! Tak rosnie mój maluszek. Aha i z tego co mozna wnioskowac bardziej chlopaczek
icon_smile.gif
Ale jescze nie wiadomo tylko mi cos pokazal co moze byc pisiakiem a i wagina taka rosciagnieta wiec mowi ze narazie nie moze powiedziec.
Tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to gratki ! fajnie ! zaraz lżej i akumulatory nałdowane po takiej wizycie ? ! ja idę za tydzień i juz doczekać sie nie mogę !!

Ja nie mam żadnych upławów.
Męczy dziś już od rana, a tu jeszcze tyle godzin w pracy:-(.
Jutro moje pierwsze USG, już bym chciała zobaczyć swoje maleństwo a może i maleństwa :-)

Ja też nie mam żadnych upławów, cytologia wyszła mi jedynkowa i szczerze wam powiem, że odkąd jestem w ciąży to nie muszę właśnie żadnych wkładek używać bielizna jest suchutka i czyściutka aż miło. Skontaktuj się z lekarzem, może to normalne, ale lepiej sprawdzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry