reklama

Grudniowe mamusie 2008

własnie dyskutowalismy na tematy lekarzy na zasadzie co by było gdyby nawiazując oczywiscie do lekarza który odmówił osłuchania mi płuc i oskrzeli, właściwie to sprawą zajął się mój lekarz pierwszego kontaktu który był szczerze oburzony taką postawą internisty :-) jest lepiej siedze sobie traz z wami, chyrlam i czekam na mężusia z obiadkiem

reklama
Morbital - trzymaj się ciepło, bo ta pogoda nie rozpieszcza! a nasza służba zdrowia, to sama sie powinna poleczyc! wykorzystaj ten miesiac na odpoczynek i kolejne 2 też!

kankyia (nie wiem czy dobrze zapisalam) - nie przejmuj się, a jak Ci Sawka cos odpisze z tym wychowawczym to daj znac. co prawda ja mam umowę na czas nieokreslony, ale zawsze dobrze wiedziec.:-)
Agawar, ale spory juz ten Twoj dzieciak! ciekawe czy moja Łucja juz przekroczyła 1kg?:confused: tydzien temu miała 936g:-D

Agawar, ale spory juz ten Twoj dzieciak! ciekawe czy moja Łucja juz przekroczyła 1kg?:confused: tydzien temu miała 936g:-D

Sorry , ale to nie jest dzieciak tylko długo wyczekiwany synuś:-)

agawar gratuluje synka!!!:-):-):-)

evita witam wśród ciężarówek i gratulki bliźniaczków :-):-):-)

sawka napewno się pogodzicie...3mam kciuki żeby jeszcze dziś :-):-):-)

morbital życzę szybkiego powrotu do zdrówka...może zacznij pić soczek z żurawinki...a o służbie zdrowia nawet nie będę się wypowiadać bo aż mnie trzęsie!!

KANKIYA i marzycielka zjedzcie także za mnie bo ja od wczoraj obiecałam sobie że ograniczam słodkie....nigdy nie przepadałam za słodkim a teraz to masakra...ostatnio w ciągu nocy zjadłam pół pudełka ptasiego mleczka...a dupka rośnie..hihihi...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry