• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

własnie dyskutowalismy na tematy lekarzy na zasadzie co by było gdyby nawiazując oczywiscie do lekarza który odmówił osłuchania mi płuc i oskrzeli, właściwie to sprawą zajął się mój lekarz pierwszego kontaktu który był szczerze oburzony taką postawą internisty :-) jest lepiej siedze sobie traz z wami, chyrlam i czekam na mężusia z obiadkiem

reklama
Morbital - trzymaj się ciepło, bo ta pogoda nie rozpieszcza! a nasza służba zdrowia, to sama sie powinna poleczyc! wykorzystaj ten miesiac na odpoczynek i kolejne 2 też!

kankyia (nie wiem czy dobrze zapisalam) - nie przejmuj się, a jak Ci Sawka cos odpisze z tym wychowawczym to daj znac. co prawda ja mam umowę na czas nieokreslony, ale zawsze dobrze wiedziec.:-)
Agawar, ale spory juz ten Twoj dzieciak! ciekawe czy moja Łucja juz przekroczyła 1kg?:confused: tydzien temu miała 936g:-D

Agawar, ale spory juz ten Twoj dzieciak! ciekawe czy moja Łucja juz przekroczyła 1kg?:confused: tydzien temu miała 936g:-D

Sorry , ale to nie jest dzieciak tylko długo wyczekiwany synuś:-)

agawar gratuluje synka!!!:-):-):-)

evita witam wśród ciężarówek i gratulki bliźniaczków :-):-):-)

sawka napewno się pogodzicie...3mam kciuki żeby jeszcze dziś :-):-):-)

morbital życzę szybkiego powrotu do zdrówka...może zacznij pić soczek z żurawinki...a o służbie zdrowia nawet nie będę się wypowiadać bo aż mnie trzęsie!!

KANKIYA i marzycielka zjedzcie także za mnie bo ja od wczoraj obiecałam sobie że ograniczam słodkie....nigdy nie przepadałam za słodkim a teraz to masakra...ostatnio w ciągu nocy zjadłam pół pudełka ptasiego mleczka...a dupka rośnie..hihihi...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry