reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzieki dziewczyny za pocieszenie

nie znacie mojego M to straszny uparciuch i twierdzi ze zawsze ma racje, i tak jak pisała Marzycielka dobrze wiedział gdzie mi "dowalic" żeby zabolał:-(, poza tym na razie nie zanosi sie na żadne przeprosiny... jak zwykle on uważa że nic sie nie stało... :-(:-(:-(

Głupio mi bo ja też tak robię jak twój M :zawstydzona/y:Muszę sie troszkę zmienić...

A Tobie Życzę szybkiego pogodzenia się no bo przecież nie zabijesz go nie?;-):-D

reklama
Witam wszystkie mamy!!!
Jestem w 25 tyg ciazy z blizniakami i termin mam na 31 grudnia :happy:
Obawiam sie ze rozwiazanie nadejdzie wczesniej bo tak ponoc jest z blizniakami.
Pozdrawiam jeszcze raz trzymajcie sie cieplo:-D

Witam Evita i serdecznie gratuluję.
Trzymam kciuki, żeby udało Ci sie donosic dzieciaczki do terminu, przynajmniej do 36 tygodnia, bo to juz ciąża donoszona.
Mi się udało dotrwac do 36 tygodnia i pewnie jeszcze bym była w ciąży, ale na ktg wyszło, ze jednemu synkowi zaczyna zanikac tętno i szyba cesarka.
Powodzonka, na pewno wszystko będzie ok.

Witam sie !!!!

Gardło mnie coraz bardziej boli:baffled:
Wczoraj wypiłam herbatę z miodem, i mleko z miodem i dupka. Boli jeszcze bardziej:crazy:
Nie znoszę jak mnie coś boli. Wrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

spróbuj ta wode z solą mi to zawsze pomaga !!!

Witam wszystkie mamy!!!
Jestem w 25 tyg ciazy z blizniakami i termin mam na 31 grudnia :happy:
Obawiam sie ze rozwiazanie nadejdzie wczesniej bo tak ponoc jest z blizniakami.
Pozdrawiam jeszcze raz trzymajcie sie cieplo:-D

witam !!!!!

a ja czekam na niedziele i nie mam zamiaru robic popołudniu nic !!! chociaż chciałąm do tego cubusa podjechać ! bede leniuchowac bo tak mi tego brakuje ze szok ! jestem zmęczona i mam dość !!!

;-)Witaj Evita, gratuluje bliżniaczków:tak: mamy takie same terminy:-D:-D

Madzienko jak patrze na Twój avatar to staje ślinotoku:-D:-D co to za babeczki? Ale bym wciagnęła coś takiego - chodzi za mną dzisiaj słodkie jak nigdy:tak::tak: Po obiadku pójdę do sklepu coś sobie zafundować, bo jak wpadne tam na głodniaka to wykupie wszystkie słodkości:laugh2::laugh2:

Mówisz o moich króliczkach???
Specjalnie Kankiya dla ciebie:-D

Załączniki

• 0179508697.jpg
    0179508697.jpg
    108,7 KB · Wyświetleń: 47
Właśnie udało mi się ściągnąć Usypianki dla bobasa z serii Muzyka dla bobasa o których wspominała agawar i misówka...:-D

Na naszą Julcię nie działają usypiająco:no: kopie jak szalona:cool2::shocked2::-D:laugh2:

dzieki dziewczyny za pocieszenie

nie znacie mojego M to straszny uparciuch i twierdzi ze zawsze ma racje, i tak jak pisała Marzycielka dobrze wiedział gdzie mi "dowalic" żeby zabolał:-(, poza tym na razie nie zanosi sie na żadne przeprosiny... jak zwykle on uważa że nic sie nie stało... :-(:-(:-(

Sawka to masz tak samo jak ja - mój się jeszcze dziwi dlaczego w ogóle się tym przejmowałam, czy płakałam, jak przecież nic się nie stało, a już na pewno nie z jego winy:) On jest czysty jak łza!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry