Madzienka
Mama Julci i Lenki
a ja myślałam, ze to babeczki truskawkowe w polewie
ojj koniecznie musze cos zjeść słodkiego, bo wszędzie słodycze widzę "gdy widzę slodyce to kwicę";-) pędzę do sklepu, bo już mi na oczy siada![]()

to goń do tego sklepu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojj koniecznie musze cos zjeść słodkiego, bo wszędzie słodycze widzę "gdy widzę slodyce to kwicę";-) pędzę do sklepu, bo już mi na oczy siada![]()

to goń do tego sklepu

ja też tak mam zaraz lecę do sklepu:-)
Edee, czy dobrze rozumiem, że drugą umowę miałaś do czerwca? to ona się na mocy kp przedłuża do dnia urodzin maleństwa. Potem sobie idziesz na macierzyński, ale jak z wychowawczym to musisz prawdziwego kadrowca zapytać. Sawka, jak to będzie?Bedzie formalnie zatrudniona, czy nie?
ciągłość oznacza, że umowy były jakby jedna po drugiej. O ile dobrze pamietam, to za nieciągłość kp uznaje przerwę w zatrudnieniu dłuższą niż miesiąc, wiec to nie Twoj case.

, czy ona teraz jest formalnie i prawnie ważna do grudnia
, tzn. czy to jest ta ciągłość od czerwca do grudnia
, ale to już Sawka będzie się pocić nad odpowiedzią

Żartowałam 
- odpowie mi jeśli starczy jej na mnie nerwów, sił i cierpliwości

Edee, no własnie to są takie czary z prawem pracy, co akurat chronią mamę - ona się sama z siebie przedłużado momentu rozwiazania, wiec tu mozesz czuc sie spokojna. o ile pamietam, to Cyprysiowa tez tak ma, to mozesz ja podpytac na 200% pewnosci

, ale masz racja, że z tym przedłużaniem umowy to magia- czarna magia

Kankiya napisałam Ci maila i załaczyłam zdjęcia :-)
dziękiiii za pamięć:-)
z drugiej strony to nieżle zostałaś potraktowana przez lekarzy i komu tu ufać...
trzymam kciuki za zdróweczko