Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale po obiedzie poszlam sie na godzinke polozyc bo mielismy hotel ytam gdzie wesele i potem byl juz luz. nie szalalam ale troche sobie potanczylam bo nieusiedzialabym calego wieczoru przy stole
ale wykorzystywalam momenty jak byla wolniejsza piosenka i z mezulkiem na parkiet no i pare szybszych dalam sie namowic innym gosciom ale niewywijali ze mna tak jak z innymi takze bylo oki;-)
ale jednocześnie zrobił mi niespodzianke i kupiliśmy nowy

, słoneczko świeci, cieplutko ( no tak w miare bo jest 13 stopni ale to słoneczko daje swoje ).
.
. Ale jeżeli jestes tym zaniepokojona to może umów się na wizyte do swojego gina.W sumie to długa przeprawa...najpierw po dobroci...że uważam że i tak dosyć oszczędzają na mojej pensji na czarno bo nie odprowadzają za to ani zusu ani do skarbówki....i że uważam że to nieuczciwe zostawiać mnie tak na lodzie w zagrożonej ciąży...było kilka spięć więc w końcu powiedziałam że jeśli oni tak to ja idę z tym do PIP-u.....i będą załatwieni...no i poskutkowało...dogadaliśmy się...a teraz jest jakby nigdy nic...wszyscy jesteśmy dla siebie mili i jeszcze wózek dostałam od nich w prezencie...:-)

witam!!!
SAWKA bo z tym moim rehabilitacyjnym jest tak że mi zabraknie tydzień do termninu, ale w przypadku jakbym przenosiła to może to być trochę dłużej a ja chciałabym być w domu jak najdłużej z małym więc na chłopski rozum mogą mi uciec trzy tygodnie no i właśnie o to mi biega ja wiem że w sumie to nie dużo ale zawsze coś.