reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczyny. Chciałam się dowiedzieć czy to jest normalne że moj maluszek była bardzo aktywny i mnie non stop kopał a od dwóch dni zrobił się bardzo spokojny i tylko czasami czuje jego ruchy? Bo mnie to trochę zaniepokoiło i chciałabym, się dowiedzieć czy takie coś się zdarza.

Anka34 w moim przypadku bylo tak ze najpierw musialam dojechac na wesele co zajelo jakies 4 godziny bo jeszcze w korku stalismy i jak sie przebralismy to juz musielismy wychodzic aa mnie kregoslup nawalal po tej podroze i nogi mi spuchly :baffled: ale po obiedzie poszlam sie na godzinke polozyc bo mielismy hotel ytam gdzie wesele i potem byl juz luz. nie szalalam ale troche sobie potanczylam bo nieusiedzialabym calego wieczoru przy stole:-D ale wykorzystywalam momenty jak byla wolniejsza piosenka i z mezulkiem na parkiet no i pare szybszych dalam sie namowic innym gosciom ale niewywijali ze mna tak jak z innymi takze bylo oki;-)

Witam z rana.
U nas znowu paskudna pogoda, to już tydzień :crazy: Łapię jakąś jesienną deprechę chyba:baffled:. Kotłujemy się z przeziębionym Jaśkiem cały dzień w domu i szlag mnie trafia. :wściekła/y:

witam!!!
ja też wczoraj oglądałam "rozmowy w toku" ten taniec brzuch mi się bardzo podobał chyba sobie zafunduję po ciąży.
ja kupiłam sobie dżinsy z golfem na allegro za 20 zł jak przyjdą to się pochwalę.
SAWKA bo z tym moim rehabilitacyjnym jest tak że mi zabraknie tydzień do termninu, ale w przypadku jakbym przenosiła to może to być trochę dłużej a ja chciałabym być w domu jak najdłużej z małym więc na chłopski rozum mogą mi uciec trzy tygodnie no i właśnie o to mi biega ja wiem że w sumie to nie dużo ale zawsze coś.

Witajcie...

wczoraj pożegnałam się z wami na dzie- góra dwa, bo mój mężulek sprzedał monitor:szok: ale jednocześnie zrobił mi niespodzianke i kupiliśmy nowy:laugh2:

Więc juz jestem:-)

Dzień dobry wszystkim!!!!

Zjem śniadanko i nadrobię zaległości w czytaniu i odezwe się:tak:

Miłego dzionka....

Witam kobitki :-)
U mnie dzis zimno i co najgorsze pada deszcz......To że chłodno to akurat mi odpowiada ale ten deszcz niekoniecznie...:szok:
zazakoza koniecznie wyjaśnij to z tym zasiłkiem....nawet jakby miał to być tydzień to szkoda stracić.....zadzwoń do ZUS-u...otrzymasz info przez telefon...ja zawsze dzwonie jak czegos nie wiem...:-)

Witajcie :-)

U nas dzisiaj piekna pogoda:-D, słoneczko świeci, cieplutko ( no tak w miare bo jest 13 stopni ale to słoneczko daje swoje ).

Rano dzisiaj się obudziłam jak mój M jechał do pracy, potem juz zasnąć nie mogłam, ale tak lezałam, lezałam i mi oko przymknęło na 2 godzinki :-D.

Istaria ważne ze czujesz ruchy, a ze słabsze to może dlatego, że maluszkowi już jest ciasno i ciężko mu robic fikołki :tak:. Ale jeżeli jestes tym zaniepokojona to może umów się na wizyte do swojego gina.

W sumie to długa przeprawa...najpierw po dobroci...że uważam że i tak dosyć oszczędzają na mojej pensji na czarno bo nie odprowadzają za to ani zusu ani do skarbówki....i że uważam że to nieuczciwe zostawiać mnie tak na lodzie w zagrożonej ciąży...było kilka spięć więc w końcu powiedziałam że jeśli oni tak to ja idę z tym do PIP-u.....i będą załatwieni...no i poskutkowało...dogadaliśmy się...a teraz jest jakby nigdy nic...wszyscy jesteśmy dla siebie mili i jeszcze wózek dostałam od nich w prezencie...:-)

YOKA dzielna dziewczyna jesteś!!!!i na pewno super pracownik:tak:

witam!!!
SAWKA bo z tym moim rehabilitacyjnym jest tak że mi zabraknie tydzień do termninu, ale w przypadku jakbym przenosiła to może to być trochę dłużej a ja chciałabym być w domu jak najdłużej z małym więc na chłopski rozum mogą mi uciec trzy tygodnie no i właśnie o to mi biega ja wiem że w sumie to nie dużo ale zawsze coś.

Zozakoza ja mam podobną sytuację, brakuje mi do porodu dwóch tygodni zwolnienia jeśli oczywiście wszystko bedzie w terminie:laugh2:
Poslucham się YOKI i postaram się tam zadzwonić, ciekawe czy czegoś dowiem się:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry