M
marzycielka
Gość
Zaraz idziemy z mężem i suczkami na spacer a potem lulu tak więc już teraz Życzę Wam Miłego i Ciepłego Wieczorku:-)
papa;-)
papa;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie to długa przeprawa...najpierw po dobroci...że uważam że i tak dosyć oszczędzają na mojej pensji na czarno bo nie odprowadzają za to ani zusu ani do skarbówki....i że uważam że to nieuczciwe zostawiać mnie tak na lodzie w zagrożonej ciąży...było kilka spięć więc w końcu powiedziałam że jeśli oni tak to ja idę z tym do PIP-u.....i będą załatwieni...no i poskutkowało...dogadaliśmy się...a teraz jest jakby nigdy nic...wszyscy jesteśmy dla siebie mili i jeszcze wózek dostałam od nich w prezencie...:-)Yoka no własnie jakoś nie mogę....zresztą umowę mam do końca grudnia i szefowa wzięła sobie na moje miejsce nową pracownicę , więc już jej na mnie nie zależy:-( a Ty jak przekonałaś swojego pracodawcę aby poszedł ci na rękę?
Głowa do góry :-) po złych dzionkach przyjdą dobre i wszystko będzie ok :-)A w ogole mam złe dni :-(.
Czuje sie brzydka, wszystko mnie boli, mam bałagan w domu nic nie idzie po mojej mysli, nie mam w co się już ubrać :-(. Koniec.
ale generalnie podchodzę do tego lightowo...
sprytna bestyjka z Ciebie YoczkoW sumie to długa przeprawa...najpierw po dobroci...że uważam że i tak dosyć oszczędzają na mojej pensji na czarno bo nie odprowadzają za to ani zusu ani do skarbówki....i że uważam że to nieuczciwe zostawiać mnie tak na lodzie w zagrożonej ciąży...było kilka spięć więc w końcu powiedziałam że jeśli oni tak to ja idę z tym do PIP-u.....i będą załatwieni...no i poskutkowało...dogadaliśmy się...a teraz jest jakby nigdy nic...wszyscy jesteśmy dla siebie mili i jeszcze wózek dostałam od nich w prezencie...:-)

fajnie, ze umiesz walczyć o swoje,to bardzo ważne- ja nie potrafie i przez to wiem, ze dużo tracę

aa i musze koniecznie pojechać do Anglii, aby się podnieść na duchu skoro to niezawodny sposób
a Ty tez masz zdrowie chodzic 3 godzinki po pareczku;-)uważaj na siebie skoro coś Cię łupie-odpoczywaj dużo